glasul-hd.ro Web analytics

Sport

Cinci titluri la Naţionalele de cadeţi pentru boxerii hunedoreni

Ediţia din acest an a Campionatelor Naţionale de box pentru cadeţi, desfăşurată la Târgu Jiu, a adus şase medalii, dintre care cinci de aur, pentru reprezentanţii celor două cluburi din judeţul nostru prezente la întreceri.
Astfel, boxerii de la Dacia Orăştie au revenit acasă cu trei titluri naţionale. Autorii acestei performanţe sunt Marian Pietroi la categoria 40 kg, Emanuel Maradin la categoria 43 kg şi Laurenţiu Brănişcar la categoria 50 de kg, care au terminat pe primul loc. Ei sunt pregătiţi la clubul din Orăştie de antrenorul Daniel Sorin Clonţa.
Şi tinerii de la Clubul Sportiv Hunedoara au cucerit trei medalii. Cele de aur au revenit lui Florin Daniel Gîrleanu la categoria 52 kg şi lui Alexandru Dumitru Gălan la categoria 56 kg. Ambii boxeri sunt antrenaţi de profesorul Ilie Captari. Pe treapta a treia a podiumului a urcat Alexandru Boar la categoria 76 kg, elevul antrenorului Petru Marius Butnariu câştigâd medalia de bronz.
În plus, cadeţii hunedoreni au mai obţinut şi două distincţii individuale. Astfel, Emanuel Maradin a fost desemnat cel mai tehnic boxer, iar Florin Daniel Gîrleanu cel mai combativ boxer al întrecerilor de la Târgu Jiu.

Back to top button
Close
Close