glasul-hd.ro Web analytics

ActualitateUltima oră

Aqualand-ul stă închis încă două – trei zile (cel puţin)

Închiderea prelungită a complexului acvatic e motivată prin înlocuirea apei şi intervenţii la sistemul de ventilare

La mai bine de o săptămână de când a fost închis (fără un anunţ prealabil) Aqualand-ul rămâne închis. Primarul Devei spune că situaţia va reveni la normal la finele acestei săptămâni.

Conform anunţului iniţial făcut marţi (9 aprilie, la o zi întreagă după ce a fost, practic, închis) Aqualand-ul ar fi trebuit să redevină „operaţional” sâmbătă, 13 aprilie. Vineri, 12 aprilie, administraţia complexului acvatic a revenit cu un nou anunţ spunând că acesta rămâne închis până „la o dată ce va fi anunţată ulterior”, motivând „prelungirea termenului de finalizare a lucrărilor de mentenanţă, deratizare şi igienizare” pentru care a fost închis încă de lunea  trecută.

Reprezentanţii Aqualand au fost destul de zgârciţi în a oferi informaţii suplimentare despre situaţia de aici. Aşa se face că a trebuit, pentru un subiect relativ simplu, să cerem informaţii primarului Devei, Florin Oancea: „Din câte am discutat cu cei de acolo (de la Aqualand – n.red.) lucrările de igienizare au durat mai mult pentru că s-a înlocuit apa din toate bazinele, apoi au fost necesare o serie de intervenţii la sistemul de ventilare. Mi-au spus că fac eforturi să finalizeze lucrările până vineri. Oricum, în acest week-end, Aqualand-ul se va redeschide”.

Foto: arhiva Glasul Hunedoarei

Citeşte şi:

https://glasul-hd.ro/din-prea-multa-grija-pentru-clienti-aqualand-si-inchis-usile-dar-anuntat-abia-doua-zi/

Tags