glasul-hd.ro Web analytics

Administrație

Din prea multă grijă pentru clienţi, Aqualand şi-a închis uşile, dar a anunţat abia a doua zi

Administraţia Complexului Aqualand din Deva a lansat o nouă modă în ce priveşte relaţia cu clientul: închide „taraba” şi anunţă că a închis la o zi după aceea. Clientul n-are decât să tragă de uşă, să se enerveze că a bătut drumul degeaba şi trebuie să-şi schimbe planul şi, dacă vrea, să vină altă dată. Dar şi atunci, să se poarte frumos. Nu cumva să-i reproşeze vreunui angajat c-a fost „ţepuit”, că nu se ştie ce-i vor auzi apoi urechile.

Marţi la amiază, biroul de presă al Primăriei Deva transmite un comunicat prin care anunţă că „până vineri, 12 aprilie 2019, accesul clienţilor în incinta Complexului Aqualand Deva este restricţionat” din cauza unor lucrări de mentenanţă şi igienizare ce vizează bazinele, vestiarele, saunele şi alte spaţii, precizând că este, totuşi, permis accesul publicului la restaurantul din incintă şi salonul de masaj. Nimic ieşit din comun, până acum. Doar că, Aqualand-ul a fost închis încă de luni. După programul normal, ar fi trebuit să-şi înceapă activitatea luni, 8 aprilie, la ora 14.00, dar nu s-a întâmplat aşa.

Întrebare simplă, răspuns complicat

Am întrebat mai întâi biroul de presă al Primăriei Deva. De aici ni s-a răspuns hotărât că anunţul privind închiderea a fost transmis presei şi publicului la foarte scurt timp după ce a fost emis de administraţia Aqualand. Directorul Aqualand, Corina Costea, recunoaşte că nu a transmis către Primărie închiderea Aqualand-ului încă de luni: „Marţi dimineaţa s-a anunţat biroul de presă, după care s-a conceput comunicatul şi s-a trimis”. Şi-am continuat să întrebăm „de ce?”. „Pentru c-am sperat să putem să nu închidem. Ținând cont de faptul c-am făcut şi deratizare şi dezinsecţie, apoi vrem să facem igienizare totală la tot ce înseamnă bazinele, ţinând cont de faptul că o să urmeze o perioadă foarte aglomerată, cu sărbătorile pascale, nu ne-am încadrat în timp util să terminăm toate lucrările. De aceea nu s-a anunţat de dimineaţă, să spunem aşa, ţinând cont de faptul că lunea, la Aqualand, programul începe doar la ora 14.00. Primul lucru pe care l-am făcut eu lunea a fost să anunţăm pe pagina oficială de facebook, pentru că majoritatea clienţilor ne trimit acolo întrebări în privat (deşi ne-am uitat atent, noi nu am zărit, cel puţin joi după-amiază, vreo postare pe tema asta pe pagina oficială a Aqualand Deva, cea mai recentă datând din 1 aprilie şi referindu-se la programul complexului de 1 mai – n.red.). De acum o să încercăm să previzionăm lucrurile pentru a putea anunţa în timp util. Cu cel puţin 24 de ore înainte, pentru că de cele mai multe ori nu avem suficiente informaţii să ştim dacă reuşim sau nu să ne încadrăm într-o anumită lucrare pe care o efectuăm. Iar lucrările pe care le demarăm nu ţin sută la sută de noi, ci şi de firma care le efectuează, de exemplu lucrările de dezinsecţie şi deratizare. Ţinând cont de faptul că am dorit ca produsele (substanţele folosite la dezinsecţie şi deratizare – n.red.) să rămână, să aibă un impact cât mai puternic, am întârziat şi curăţenia. A fost o situaţie de moment care nu se va mai repeta”. Bazinele de la Aqualand se redeschid mâine (sâmbătă – 13 aprilie) de la ora 10.00. O situaţie similară s-a petrecut în septembrie anul trecut.

Pentru on-line:
https://glasul-hd.ro/usi-inchise-la-aqualand-vizitatori-neinformati/