glasul-hd.ro Web analytics


Timp liber

Agenda de weekend

În acest weekend se anunță o serie de lansări de carte și întâlniri cu scriitori și edituri cunoscute în cadrul Salonului Hunedorean al Cărții, dar și mai multe evenimente de relaxare și divertisment. Tinerii petrecăreți și nu numai sunt așteptați la concertul aniversar al cunoscutei trupe Voltaj, iar iubitorii de artă pot viziona expoziția de artă bizantină intitulată „Patrimoniu contemporan, imaterial, universal”. Pasionații de teatru sunt invitați la spectacolul „Gabler. Hedda Gabler” la Petroșani sau la „N/O iubeam”, la Teatrul de Artă Deva. Cei mici pot urmări „Mosley: Povestea Trolifanților” sau pot lua parte la un spectacol de magie și ventrilocie intitulat „Cine e în Joben”.

Vineri

La film

Ora 17:30, Cinema „Patria” Deva

„Maleficent: Suverana Răului”

La câţiva ani după cele petrecute în Maleficent, aventura fantastică continuă. Maleficent 2 va explora şi mai mult relaţia complexă dintre purtătoarea înfricoșătoarelor coarne şi cea care urmează să devină în curând Regină.

La lansare de carte

Ora 18:00, Salle d’Or din incinta Deva Mall

Triplă lansare de carte a preotului Constantin Necula

Cunoscutul preot Constantin Necula vine la Deva să-și prezinte cele tre volume intitulate „Întru Adormire lumea nu ai părăsit… Meditații în Postul Adormirii Maicii Domnului”, „Duminici în dar. Predici și gânduri” și „Împreună cu Hristos. Cultura creștină a prevenției”.

La concert

Ora 19:00, Shopping City Deva

Concert aniversar Voltaj

„Ca la 20 de ani” este atât numele show-ului, dar și starea pe care membrii trupei Voltaj o vor transmite fanilor. De pe scena amplasată în parcarea Shopping City Deva vor răsuna acordurile pieselor ce și acum fac orice petrecere mai bună: „Pic, pic”, „Dă vina pe Voltaj” sau „Și ce”.

Sâmbătă

La prezentare de carte

Ora 12:00, Salle d’Or din incinta Deva Mall

„Radiografia unei mârșăvii judiciare”

Fostul șef al BCCO Alba Iulia, Traian Berbeceanu, își lansează bestsellerul „Radiografia unei mârșăvii judiciare” chiar în orașul său natal, Deva. Volumul cuprinde memoriile recente ale unui polițist angajat în lupta împotriva crimei organizate din România.

La vernisaj

Ora 18:00, Palatul Magna Curia

„Patrimoniu contemporan, imaterial, universal”

În cadrul expoziției de artă bizantină vor fi expuse lucrări realizate în tehnica mozaicului, icoane pe panou de lemn, icoane pe sticlă, picturi după manuscrise bizantine, fotografii, care vor prilejui o incursiune în fascinantul univers al artei bizantine sub diversele ei manifestări.

La teatru

Ora 19:00, Teatrul Dramatic „Ion D. Sîrbu” Petroșani

„Gabler. Hedda Gabler”

Pasionații de teatru sunt invitați la spectacolul „Gabler. Hedda Gabler” după Henrik Ibsen pentru a vedea unul dintre cele mai celebre personaje feminine ale lui Ibsen, pus în scenă într-o viziune de excepție a regizoarei Antonella Cornici.

Duminică

La film

Ora 11:00, Cinema „Flacăra” Hunedoara

„Mosley: Povestea Trolifanților”

Pentru a-și salva familia, Mosley pornește într-o aventură fantastică pentru a-i găsi pe Cei Drepți, dar, spre marea lui surpriză, află un secret care îi dezvăluie adevărul despre propriul său neam…

La spectacol

Ora 16:00, Shopping City Deva

„Cine e în Joben”

Tot în acest weekend prelungit reîncep și duminicile cu teatru de păpuși. Patru piese, în patru duminici, până la final de an, reamintesc cât de frumos este să visezi cu ochii deschiși. Astfel, în acest weekend va avea loc „Cine e în Joben”, un spectacol de magie și ventrilocie.

La teatru

Ora 19:00, Teatrul de Artă Deva

„N/O iubeam”

„N/O iubeam” este un scenariu dramatic de Ioan Peter, după Anna Gavalda, în regia Antonellei Cornici. Un spectacol pentru „adulții care trebuie să fie treziți din somn”.

Back to top button