glasul-hd.ro Web analytics


Timp liber

Agenda de weekend

În weekend, hunedorenii au posibilitatea să ia parte la o serie de evenimente relaxante și de divertisment. Cei care doresc să aibă parte de o porție zdravănă de râs sunt așteptați la un stand-up comedy cu Micutzu, iar amatorii de obiecte vechi sunt invitați la târgul colecționarilor. Iubitorii de mașini clasice au ocazia să ia parte la retro parada toamnei, iar pasionații de teatru pot urmări spectacolul „Procesul”. Micuții hunedoreni pot viziona spectacolele „Cei trei purceluși” și „Pinochio”. Tot în acest final de săptămână pe marile ecrane vor putea fi vizionate filmele „Yeti: Omul Zăpezilor” și „Gemini Man: Conspirația” .

Vineri

La film
Ora 15:00, Cinema „Patria” Deva
„Yeti: Omul Zăpezilor”
Yeti s-a rătăcit prin lumea noastră, și are nevoie de ajutor ca să se poată întoarce în lumea lui magică.

La spectacol
Ora 17:30, sala Palatului Cultural „Minerul”, Lupeni
„Parfum de romanță”
În cadrul evenimentului vor susține recitaluri Daniela Vlădescu, Rodica Pop Seling, Dinu Iancu Sălăjanu, Florin Georgescu, Georgeta Plută și Bogdan Toma.

La stand-up comedy
Ora 20:00, Centrul Cultural „Drăgan Muntean”
„Zâmbete și empatie”
Unul dintre cei mai îndrăgiți actori de stand-up comedy din România, Cosmin Nedelcu – Micutzu, vine la Deva cu spectacolul „Zâmbete și empatie”. Micutzu va urca pe scenă alături de invitații săi, Claudiu Popa și George Adrian.

Sâmbătă

La târg
Ora 07:00, Centrul Cultural „Drăgan Muntean” din Deva
Târgul colecționarilor
Evenimentul se află la cea de-a 61-a ediţie şi reuneşte pasionaţi de filatelie, cartofilie, numismatică, bibliofilie, insigne, obiecte de artă, cartele telefonice şi alte domenii de colecţie.

La paradă
Ora 10:00, în fața Muzeului Aurului din Brad
Retro Parada Toamnei
Municipiul Brad găzduiește anul acesta un eveniment dedicat iubitorilor de mașini clasice. Este vorba despre Retroparada Toamnei, un eveniment în cadrul căreia vor fi expuse adevărate bijuterii pe patru roți.

La teatru
Ora 19:00, Teatrul Dramatic „Ion D. Sîrbu” Petroșani
„Procesul”
Un spectacol de Valeriu Butulescu și regizat de Horațiu Ioan Apan. Este dedicat marelui dramaturg Ion D. Sîrbu.

Duminică

La teatru
Ora 12:00, Teatrul Dramatic „Ion D. Sîrbu” Petroșani
„Cei trei purceluși”
Micuții hunedoreni au ocazia să pătrundă în lumea poveștilor, luând parte la spectacolul „Cei trei purceluși” de Serghei Mihalkov (regia Boris Melinti).

La spectacol
Ora 18:00, Centrul Cultural „Drăgan Muntean” din Deva
„Pinochio”
Una dintre cele mai frumoase povești ale copilăriei va fi jucată, duminică, la Deva. „Pinocchio” – celebra păpușă din lemn, cu nas năzdrăvan, creată de scriitorul Carlo Collodi – vă invită să-i descoperiți aventurile care au încântat generații de copii și părinți deopotrivă.

La film
Ora 20:00, Cinema „Flacăra” Hunedoara
„Gemini Man: Conspirația”
Un thriller de acțiune inovator cu Will Smith în rolul lui Henry Brogan, un asasin de elită care devine brusc la rândul lui ținta unui agent operativ tânăr și cu abilități speciale, care îi permit să fie mereu cu un pas înaintea lui Henry.

Back to top button
Close
Close