glasul-hd.ro Web analytics

Timp liber

Agenda de weekend

Vineri

La expoziție
Ora 16:00, Galeria de Arte Hunedoara
„Romanța trecutului”
În cadrul expoziției de pictură vor expune Ami Vasilescu, Cornelia Victoria Dedu, Constantin Tanislav, Horia Gherghina, Jhon Pîrva etc.

La teatru
Ora 18:00, Palatul Cultural Lupeni
„CEL”
Un spectacol în premieră, de Leonid Andreev. Regia și scenografia îi aparțin lui Radu Tudosie.

La film
Ora 20:00, Cinema „Patria” Deva
„Joker”
Studiul unui personaj disprețuit de societate care devine nu doar un sumbru caz social; ci și o poveste moralizatoare. Robert de Niro apare în rolul unei gazde de talk-show care îl face pe Joker să își piardă mințile.

Sâmbătă

La demonstrații de airsoft
Ora 12:00, Cetatea Deva
„Asalt de toamnă”
Este vorba despre o prezentare a tacticilor de luptă folosite în airsoft, a echipamentului și a unor replici după arme și dispozitive militare reale. Cei care sunt pasionaţi de acest sport vor putea să tragă la țintă în mediu controlat și în deplină siguranță.

La târg
Ora 14:00, Piața Cetății Deva
Ziua Recoltei
Aproximativ 50 de comercianți și producători tradiționali din șase județe vor oferi spre vânzare legume și fructe de sezon, conserve și dulcețuri, produse apicole și lactate, must și vinuri românești, ceaiuri, flori, suvenire etc.

La manifestare culturală
Ora 18:00, Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva
„Noaptea Bibliotecilor”
Spectacol de teatru și ateliere pentru copii, concert Feli, expoziții dar și proiecții de filme în curtea Bibliotecii Județene sunt doar câteva dintre acțiunile care vor avea loc în cadrul evenimentului „Noaptea Bibliotecilor”.

Duminică

La film
Ora 13:00, Cinema „Flacăra” Hunedoara
„Mosley: Povestea Trolifanților”
Pentru a-și salva familia, Mosley pornește într-o aventură fantastică pentru a-i găsi pe Cei Drepți, dar, spre marea lui surpriză, află un secret care îi dezvăluie adevărul despre propriul său neam…

La folclor
Ora 17:30, Piața Cetății Deva
Spectacol de muzică populară
Spectacol folcloric susținut de soliștii: Bianca Sârbu, Lorena Cheregi, Ciprian Roman, Cristian Fodor, Nicolae Cristea, Letiția Mihuțiu și Anca Branea; Ansamblul folcloric și Taraful „Silvana” ale Centrului Cultural „Drăgan Muntean” Deva.

La TV
Ora 22:30, Pro Tv
„Moștenirea lui Bourne”
Arhitectul poveștii din spatele seriei Bourne, Tony Gilroy, preia regia următorului capitol din franciza de spionaj care a avut un succes enorm și a strâns încasări de aproape 1 miliard de dolari pe plan internațional: „Moștenirea lui Bourne”.

Vezi și

Close