glasul-hd.ro Web analytics

Timp liber

Agenda de weekend

În acest weekend, hunedorenii au la alegere un picnic cu fructe de mare la Castelul Corvinilor, finala concursului „Deva Music Stars”, un spectacol de teatru, un concert caritabil, dar și o serie de filme la cinematografele locale sau la TV. Cei mici în schimb sunt așteptați la spectacolul „Cat show” unde vor putea urmări dresură de pisici, o rață matematician, porumbei jucăuși și magie cu baloane de săpun sau la „Bucătarul regelui”, un spectacol interactiv de păpuși.

Vineri

La picnic
Ora 14:00, Castelul Corvinilor
Cel mai mare picnic cu fructe de mare din Transilvania
Hunedorenii vor putea degusta creveţi, calamari, raci, caracatițe, rapane, pui de baltă sau homari, iar muzica va fi asigurată de adolescenta Iuliana Beregoi.

La spectacol
Ora 18:00, Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva
„Cat Show”
Un spectacol adresat copiilor care va cuprinde dresură de pisici, o rață matematician, porumbei jucăuși și magie cu baloane de săpun.

La film
Ora 20:00, Cinema „Patria” Deva
„Godzilla: King of the Monsters / Godzilla II Regele Monștrilor”
O aventură epică plină de acțiune, „Godzilla: King of the Monsters” o aduce pe Godzilla într-o confruntare decisivă cu unii dintre cei mai populari monștri din istoria culturii populare.

Sâmbătă

La concurs
Ora 16:00, Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva
Deva Music Stars
Aproape 60 de concurenţi din 20 de oraşe ale ţării vor evolua pe scenă în cadrul Festivalului de muzică pop pentru copii şi adolescenţi „Deva Music Star”.

La teatru
Ora 19:00, Teatrul Dramatic „Ion D. Sîrbu” Petroșani
„A ta pe vecie, Linda”
O piesă al cărui conflict se iscă între dorința de exprimare liberă a tinerilor, care vor să-și trăiască viața după placul lor și respectarea cutumelor, a tradițiilor.

La TV
Ora 22:15, Pro Tv
„Justițiarul”
Frank Vega, un veteran decorat al războiului din Vietnam, se întoarce acasă și are un mare șoc când descoperă că societatea îl lăsase fără un loc de muncă și fără iubita lui din liceu.

Duminică

La spectacol
Ora 16:00, Shopping City Deva
„Bucătarul regelui”
Magic Puppet a pregătit un spectacol interactiv de păpuși, magie și experimente științifice, despre munca în echipă și gastronomie.

La concert
Ora 19:00, Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva
Concert caritabil „Sunetul vieții”
Elevii și profesorii Liceului de Arte „Sigismund Toduță” Deva vor oferi un scurt spectacol de muzică populară. Scopul este de a strânge suma de 25 mii euro pentru o colegă bolnavă.

La TV
Ora 22:30, Pro Cinema
„S-a întâmplat într-o vară”
Filmul spune povestea lui Duncan, un băiat introvertit în vârstă de 14 ani și a vacanței de vară a acestuia, pe care o petrece alături de mama sa, Pam, prietenul ei arogant, Trent și fiica lui Trent, Steph.

Vezi și

Close