glasul-hd.ro Web analytics

Timp liber

Agenda de weekend

În acest final de săptămână, cei mici și cei mari pot lua parte la o serie de activități culturale și de divertisment. Micuții se pot distra alături de Gașca Zurli și pot descoperi povestea fetiței-pinguin Lia în cadrul spectacolului „Pinguinul colorat”, iar pasionații de teatru pot viziona „Ultima haltă în Paradis”, o comedie pe cinste. Cei care își doresc să aibă parte de o porție zdravănă de râs sunt așteptați la Festivalul Naţional de Umor „Liviu Oros”, iar iubitorii de acțiune îl pot urmări pe Denzel Washington în „Pus pe jar”.

Vineri

La concurs
Ora 09:00, Sala șemineului a MCDR Deva
Concurs internațional de interpretare PIANO „Modus Vivendi”
Evenimentul ajuge anul acesta la cea de-a III-a ediție, iar juriul va fi format din renumiți pianiști și profesori din Szeged – Ungaria, Timișoara, Brașov și Deva.

La film
Ora 15:00, Cinematograful „Flacăra” Hunedoara
„UglyDolls: Păpuși în Bucluc”
În adorabilul, dar foarte diferitul orășel Uglyville, ciudățenia este celebrată, particularitățile sunt apreciate, iar frumusețea este sărbătorită dincolo de aparențe.

La teatru
Ora 18:00, Teatrul de Artă Deva
„Ultima haltă în Paradis”
Acțiunea piesei constă într-o ultimă oprire în stația iubirii a unui Don Juan cu termen de valabilitate expirat.

Sâmbătă

La spectacol
Ora 14:00, Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva
„Puterea Zâmbetului”
Gașca Zurli va susține al doilea spectacol „Puterea Zâmbetului” la Deva, sâmbătă, de la ora 14:00, după ce biletele pentru primul spectacol (de la ora 11:00) s-au vândut într-un timp record.

La teatru
Ora 19:00, Teatrul Dramatic „Ion D. Sîrbu” Petroșani
„Colecționarul”
Spectacolul vorbește despre pasiunea unui tânăr timid, asocial, care este cuprins de nevinovata bucurie de a colecționa obiecte.

La Tv
Ora 22:00, Pro Tv
„Pus pe jar”
Răpirile se țin lanț în Mexic, creând o adevărată panică în rândul locuitorilor mai înstăriți. Într-un interval de șase zile au loc 24 de răpiri, ceea ce face ca mulți dintre părinți să angajeze un bodyguard pentru a le proteja copiii.

Duminică

La umor
Ora 12:00, Cetatea Deva
„Zâmbete la înălțime”
Timp de două zile, la Deva, va avea loc Festivalul Naţional de Umor „Liviu Oros”. Prima activitate în cadrul evenimentului este „Zâmbete la înălțime”: Portrete realizate de caricaturistul Radu Clețiu.

La spectacol
Ora 16:00, Shopping City Deva
„Pinguinul colorat”, spectacol de marionete
Cei mici vor descoperi povestea fetiței-pinguin Lia, care, după un accident devine roz, iar viața ei se schimbă din cauza aspectului bizar.

La meci
Ora 21:00, Digi Sport
CFR Cluj – U Craiova 1948 CS
România: Liga 1 – Grupă Campionat – Runda 9

Vezi și

Close