glasul-hd.ro Web analytics

Timp liber

Agenda de weekend

Pentru finalul acesta de săptămână, aveți la dispoziție o plimbare de vis cu mocănița prin Țara Zarandului, un concert pascal, câteva momente de relaxare alături de Mofo la Hotdog Mândru și un film în premieră la cinematograful hunedorean. De asemenea, cei mici vor putea asculta poveștile iepurașului la Shopping City Deva sau se vor putea distra și juca alături de părinți la Grădina Zoologică din Hunedoara.

Vineri

La târg
Ora 09:00, în Piaţa Unirii din Deva
Târgul de Florii şi de Paşte
Evenimentul îşi propune să valorifice arta tradiţională şi să readucă în atenţia publicului produse şi valori autentice româneşti.

La relaxare
Ora 18:00, la Hotdog Mândru Deva
„O seară faină de tot”
Un eveniment în cadrul căruia puteți bea o bere, o limonadă, puteți mânca ceva, iar surpriza serii este că invitatul special, MOFO, va pune la platane ceva chill, să fie o atmosferă potrivită.

La TV
Ora 20:30, Pro Cinema
„Transfer de identitate”
Căpitanul Colter Stevens (Jake Gyllenhaal) se trezește în corpul unui necunoscut, într-un tren spre Chicago, fără a ști cine este, cum a ajuns acolo sau de ce.

Sâmbătă

La plimbare cu mocănița
Ora 14:00, la Gară CFR Brad
Parcursuri de agrement cu mocănița Brad-Crișcior
Turiştii dar și brădenii care se întorc acasă cu ocazia Sărbătorilor Pascale vor avea ocazia să facă o plimbare de vis cu singura mocăniţă care mai funcţionează în judeţul Hunedoara, pe traseul dintre Brad şi Crişcior.

La întâlnire cu iepurașul
Ora 16:00, la Shopping City Deva
Grădina Magică a Iepurașului
Gașca „Hocus Pocus Trulala” vine cu super activități potrivite pentru copii de toate vârstele. Micuții își vor testa dibăcia la atelierul de creație, vor căuta comorile ascunse, prin cunoscuta activitate treasure hunt și se vor bucura de premii din vată de zahăr.

La film
Ora 20:00, la Cinema „Flacăra” din Hunedoara
„Blestemul femeii care plânge”
După ce ignoră avertismentele unei mame tulburate, anchetată pentru că şi-a pus propriul copil în pericol, o asistentă socială este târâtă, împreună cu copiii ei, într-o lume supranaturală înspăimântătoare.

Duminică

La sărbătoarea Floriilor
Ora 12:00, în fața Catedralei Eroilor din Hunedoara
Crucea cu Flori
Hunedorenii sunt invitați să sărbătorească Floriile așezând câte o floare pe pânza albă din fața Catedralei Eroilor din Hunedoara, construind astfel o cruce mare din flori.

La zoo
Ora 14:00, la Grădina Zoologică din Hunedoara
De Florii, la Zoo!
Un eveniment dedicat copiilor și părinților, care va cuprinde concursuri și distracție în familie: concurs de ghicitori, sărituri cu sacii ca un iepuraș, concurs de transport oul cu lingura sau de desene pe asfalt.

La concert
Ora 20:00, la Cinematograful „Flacăra” din Hunedoara
„A bătut la ușa ta cineva”, concert pascal
Tenorul Costel Busuioc, Grupul de teologi Acapela Cluj-Napoca, Cristian Fodor, Adina Hada, Florin Mureșan etc. vor interpreta piese corale religioase și pricesne.

Vezi și

Close