glasul-hd.ro Web analytics

Actualitate

Telenovela de la „drumuri”. Directorul Secției de Drumuri Naționale Deva, bătut în instituție de soțul unei angajate

Directorul Secției de Drumuri Naționale Deva, Sandu Borbeanu, a fost, săptămâna trecută, snopit în bătaie de soțul unei angajate. Episodul „telenovelei” a avut loc în sediul instituției, unde bărbatul a intrat în biroul directorului și a început să îl lovească cu pumnii și cu picioarele. Borbeanu a sunat la 112, iar polițiștii au întocmit în acest caz un dosar penal pentru distrugere și loviri și alte violențe.

Totul s-a întâmplat miercurea trecută, în jurul orei 11:30. Directorul Secției de Drumuri Naționale Deva era în sediul instituției, iar la un moment dat un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din Deva, a intrat peste el în birou. Agresorul l-a lovit cu pumnii și cu picioarele pe Sandu Borbeanu, cauzându-i acestuia multiple leziuni. Bărbatul nu s-a oprit aici. L-a aruncat pe directorul Secției de Drumuri Naționale Deva pe birou, distrugând totul în jurul lui. Sursele noastre susțin că totul s-ar fi petrecut în urma unei idile pe care Sandu Borbeanu ar fi avut-o cu una dintre subordonatele sale. Șeful de la „Drumuri” nu a putut fi contactat de reporterii „Glasul Hunedoarei”. Acesta se află în concediu legal, începând de luni, iar ieri nu a răspuns apelurilor noastre. „Au fost niște probleme personale”, ne-a spus directorul adjunct al Secției de Drumuri Naționale, Ovidiu Bulc.

Informațiile au ajuns la urechile șefilor   

Cazul de la Deva a ajuns și la urechile superiorilor de la Timișoara, care au deschis o anchetă. „În cadrul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara se va numi o comisie disciplinară pentru analizarea situației de la Secția de Drumuri Naționale Deva și se va lua o decizie conform Contractului Colectiv de Muncă”, a declarat purtătorul de cuvânt al DRDP Timișoara, Alina Sabou.

În urma bătăii din sediul Secției de Drumuri Naționale Deva, polițiștii au întocmit dosar penal pentru loviri și alte violențe, dar și pentru distrugere.