Home / Actualitate / Accident cu doi răniţi şi un semn de întrebare, la Macon
SECUND Accident moto Macon

Accident cu doi răniţi şi un semn de întrebare, la Macon

 

 

Un motociclist şi un pieton au fost răniţi, astăzi, la amiază, pe drumul Sântuhalm – Hunedoara.

Primele informaţii comunicate de IPJ arătau că motociclistul (în vârstă de 40 de ani) ar fi pierdut controlul bolidului pe două roţi şi a lovit un pieton (de 34 de ani) care se afla pe marginea drumului.

Martori oculari le-ar fi relatat însă ambulanţierilor ajunşi la faţa locului că motocicleta ar fi fost acroşată, în prealabil, de un Duster, acesta fiind, de fapt, motivul pentru care conducătorul acesteia a pierdut controlul, a derapat, apoi a lovit pietonul. Se pare că şoferul autoturismului de la care ar fi „plecat”, de fapt, accidentul n-a oprit.

Reprezentanţii IPJ Hunedoara nu oferă însă niciun fel de amănunte amănunte despre mecanismul producerii evenimentului pe motiv că cercetările sunt abia la început.

După impact, pietonul lovit avea mai multe zgârieturi şi acuza dureri de coloană, iar motociclistul a suferit un traumatism cranian. Câteva minute a fost inconştient, dar şi-a revenit până la momentul ajungerii echipajelor de Ambulanţă. Conform ambulanţierilor, acesta era confuz şi nu-şi mai aducea aminte aproape nimic din cele întâmplate. Ambele victime au fost transportate la spital pentru investigaţii medicale amănunţite.

Despre Ciprian IANCU

Citește și

received_1829226513775584

News alert. Accident mortal, la Sântuhalm! Un mort și patru răniți, în urma impactului

Un teribil accident de circulație a avut loc, în urmă cu puțin timp, la Sântuhalm. Potrivit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *