glasul-hd.ro Web analytics


Actualitate

Votanţii lui Mircia Muntean sunt trimişi la psiholog

Campania electorală deja începută produce situaţii inedite. Liderul PSRO Hunedoara, Răzvan Mareş, spune că a fost invitat la o întâlnire cu un psiholog după ce le-a declarat operatorilor unui sondaj de opinie că-l va vota pe Mircia Muntean pentru postul de primar al Devei. Mareş mai spune că nu este singurul care a primit o asemenea invitaţie.

„Miercuri am fost în zona pieţei din Deva. M-au abordat nişte domni tineri, care completau chestionare pentru un sondaj de opinie. Am spus că votez cu Mircia Muntean şi PSRO. La finalul interviului, acei tineri mi-au cerut numărul de telefon şi mi-au spus că sâmbătă, la ora 12.00, sunt aşteptat la Casa de Cultură din Deva pentru întâlnirea cu un psiholog. Am întrebat „De ce”, iar răspunsul a fost „Nu vă supăraţi, aşa ni s-a spus, că toţi cei care declară că votează cu Mircia Muntean să-i chemăm pe toţi la Casa de Cultură”. Mi-au mai spus că întâlnirea e fixată pentru ora 12.00 şi că voi fi sunat pentru a mi se spune în ce sală a Casei de Cultură va avea loc. Nu ştiu cine a comandat acel sondaj. I-am întrebat pe acei tineri asta, dar n-au vrut să-mi spună. Deşi mi se pare greţos, de-a dreptul să faci o asemenea invitaţie, totuşi, o să merg sâmbătă, la ora 12.00, la Casa de Cultură pentru că vreau să aflu despre ce e vorba, după care o să vă povestesc”, a declarat ieri, preşedintele PSRO Hunedoara, Răzvan Mareş. Acesta a precizat că pe lista de candidaţi erau trecute doar trei nume: Petru Mărginean (PNL), Mircia Muntean (PSRO) şi Emil Stoica (PSD).

Mircia Muntean: „Mă bazez pe electoratul meu”

Candidatul PSRO la Primăria Deva, Mircia Muntean, a aflat de la „Glasul Hunedoarei” despre păţania colegului său Răzvan Mareş: „Ce să zic! După un primar sănătos, trebuie să vină un doctor sănătos. Probabil şi-au dat mâna cei din PSD cu cei din PNL şi încearcă să inducă lumea în eroare. Totuşi, eu mă bazez pe electoratul meu, care ştie să judece orice situaţie. Niciodată nu mi-au plăcut procentajele astronomice. Eu am câştigat patru mandate de primar al Devei cu 52 – 55 la sută. Revenind la cine cred c-a făcut asta… e fostul USL. Se vede clar relaţia Moloţ – Nistor – Mărginean”.

Tags

2 Comments

  1. „Gura pacatosului adevar graieste”…nu oamenii au nevoie de psiholog ci PSRO-ul cu asemenea oameni, nu degeaba a zis Iliescu de Geoana ce a zis…a tunat si i-a adunat

  2. Pai aia care voteaza PSRO, adica cu Mircia, trebuie trimisi la psihiatru nu la psiholog.

Back to top button
Close
Close