glasul-hd.ro Web analytics


Timp liber

(Video)Uniți sub mesajul șlagărului „Oameni”, compus de Marius Ţeicu pentru Aurelian Andreescu în 1973, Alexandra Stan, Cornel Ilie și Liviu Teodorescu au oferit publicului un moment inedit la Marea Unire ZU 2020

Reinterpretarea acestei bijuterii muzicale a avut multă încărcătură emoțională, versurile căpătând greutate după aceste luni încercate de pandemie, distanțare socială și măsuri restrictive.

Am ales să cântăm „Oameni” (Aurelian Andreescu) pentru mesajul care cred că acum este resimțit mult mai intens„, a declarat Cornel Ilie.

Piesa „Oameni” i-a adus pentru prima oară pe aceeși scenă pe Liviu, Cornel și Alexandra, momentul de la Marea Unire Zu 2020 fiind astfel o premieră pentru cei trei artiști.

Am construit împreună un moment superb, care pe noi ne-a emoționat la maxim„, a transmis Liviu Teodorescu.

Anul acesta, Marea Unire Zu s-a desfășurat pe parcursul a două zile. Pe 30 noiembrie și 1 decembrie au urcat pe scenă peste 30 de artiști îndrăgiți din muzica românească, printre care Ana Baniciu, Mira, Connect-R, Cornel Ilie, Alexandra Stan, Liviu Teodorescu, The Motans, Spike, Andia, Tudor Gheorghe, Nicole Cherry, Lidia Buble, Veta Biriș, Fuego, Raluka și Proiectul Balkanic, Speak și Ștefania, Proconsul, Nico, Puya, JO, Florian Rus, Pepe și Mario Fresh. Evenimentul a fost difuzat luni și marți seară pe Antena 1, fiind transmis și online, pe pagina de Facebook Radio ZU și a fost organizat în conformitate cu toate normele privind prevenirea și controlul transmiterii infecției SARS-COV-2 în contextul pandemiei de COVID-19. Momentele artistice au fost filmate la Romexpo, în condiții de maximă securitate.

De asemenea deveanca Lidia Buble, a oferit un moment emoționant alegând cântecul „Mai rămâi și nu pleca, iubirea mea” al Aurei Urziceanu.

Back to top button
Close
Close