glasul-hd.ro Web analytics

Actualitate

VIDEO. Date șocante cu privire la accidentul lui Mircia Muntean

Ipoteză șocantă în cazul accidentului rutier al cărui protagonist a fost actualul primar al municipiului Deva, Mircia Muntean. O filmare cu o cameră de supraveghere arată cum mașina condusă de edilul Devei a fost șicanată în trafic de un alt autovehicul în momentul în care a tamponat un autocamion care staționa pe partea carosabilă. Din filmare se pare că mașina care îl șicanează pe Mircia Muntean aparține tocmai șoferului acestuia, celebrul Jenică.

Un film devenit viral pe Internet conține imagini care ar putea pune într-o altă lumină accidentul în care a fost implicat, în anul 2014, primarul Devei, Mircia Muntean. Realizatorii, anonimi deocamdată, ai filmului îl acuză pe șoferul  Ioan Apopei, cunoscut sub apelativul Jenică, că ar fi fost cel care l-a șicanat în trafic pe Mircia Muntean determinând tamponarea acestuia cu un alt vehicul staționat pe partea carosabilă. Acuzațiile la adresa lui Jenică sunt argumentate cu o filmare realizată cu o cameră de supraveghere și urme de lovituri de pe mașina acestuia. De asemenea Jenică este acuzat că în tot acest timp a tăcut, inclusiv la procesul intentat lui Mircia Muntean spunând că nu știe nimic despre accident. Și cu toate astea, imediat după tamponare, Jenică a apărut, în mod suspect, la locul accidentului. În filmarea realizată în 30.10.2014 la ora 18:37, se poate vedea cum o mașină, presupusă a fi a lui Jenică, șicanează în trafic autoturismul condus de Mircia Muntean  care intră în coliziune cu un autocamion staționat pe partea carosabilă. Mașina care l-a șicanat pe primar dispare și în câteva minute, la locul accidentului apare în mod misterios Jenică. Filmul postat pe Internet prezintă poze urmele avariilor minore ale presupusei mașini care l-a șicanat pe Mircia Muntean în trafic identificată ca fiind a lui Jenică. Ioan Apopei nu a infirmat nici nu a confirmat veridicitatea filmului și timp de doi ani a refuzat să facă orice declarație despre accidentul în care a fost implicat Mircia Muntean.

Incidentul rutier din 30 octombrie 2014 nu este singurul căruia i-a căzut victimă edilul Devei. Cu doi ani înainte, în timp ce candida pentru președinția Consiliului Județean, acesta a fost șicanat în trafic de două autoturisme în apropiere de Hațeg, în timp ce se deplasa din Petroșani spre Deva. Atunci Mircia Muntean se afla în mașină cu toată familia.

 

Tags

5 Comments

  1. Este clar o abureala de presa. In acest film, Mircia nu apare beat cui, plin de sange si cu cainele in brate, iesind din boscheti. daca cel care l-a sicanat in trafic era Jenica, Mircia ar fi stiut si ar fi spus politiei atunci acel lucru, pentru ca il cunoaste si ii cunoaste si masina. Toata chestia asta are ca scop amanarea cat mai mult a procesului, poate pina la prescrierea faptelor… sau cine mai poate sti care sunt motivele. Poate doar… procurorii.

  2. Ca si cum nu ar fi trebuit sa adapteze viteza la condițiile de trafic si sa păstreze distanta suficienta, toti posesorii de permis auto știu aceste reguli. Ar fi putut fi oricine in mașină…. Jenicu sau nu Mircia tot vinovat este si beat in momentul accidentului (si daca respecta regulile enumerate tot vinovat ar fi fost)

  3. Si daca aveati aceste filmari de ce au iesit acum la iveala dupa ce a fost condamnat?Cum v-a razbit sufletul sa stiti ce urmeaza si sa le tineti dosite?Pacat de el!Si familia lui sa fie puternica cu ajutorul lui Dumnezeu

  4. Sunt socat! Wow!!!! Socat de cat de prosti ne credeti dar mai ales de calitatea presei devene.