glasul-hd.ro Web analytics

Eveniment

Un şofer de microbuz a fost la un pas să producă un carnagiu

Un accident în care au fost implicate un microbuz, o autoutilitară şi trei autoturisme s-a petrecut ieri pe DN 7, aproape de Veţel.
Conform datelor comunicate de poliţişti, şoferul microbuzului, un tânăr de 29 de ani, din Buzău, ar fi fost la originea evenimentului. Acesta n-ar fi fost atent că în faţa sa se formase o coloană oprită, a lovit un autoturism oprit ce a fost apoi proiectat în maşina din faţa sa, după care autoturismul lovit de microbuz s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Dinamica accidentului nu s-a oprit aici. După impactul cu maşina oprită în coloană, microbuzul a intrat pe contrasens, s-a tamponat frontal cu o autoutilitară, după care s-a răsturnat pe cealaltă parte a drumului. La rândul ei autoutilitara a fost proiectată într-un alt autoturism.
Şoferul autoutilitarei, un bărbat de 31 de ani din comuna Lăpugiu de Jos, a fost rănit grav. În microbuzul despre al cărui şofer poliţiştii spun că a provocat accidentul se aflau opt pasageri, însă niciunul nu a suferit vreo vătămare corporală. Traficul în zonă a fost blocat vreme de două ore, vehiculele fiind direcţionate pe rute ocolitoare.