glasul-hd.ro Web analytics


Timp liber

Trei zile de aniversare la Iulius Town – Timișoara

Cel mai tare picnic din Timișoara va avea loc în acest weekend la Iulius Town

Iulius Town organizează o aniversare de poveste la un an de la inaugurare, în perioada 11-13 septembrie. Cu această ocazie,  sunteți așteptați la Picnic in my Town, un eveniment în care se vor găsi muzică de calitate, mâncare bună, poveste, emoție, oameni frumoși și premii.

Sâmbătă, 12 septembrie, de la ora 21, Vița de Vie ne așteptă în Iulius Gardens  la un concert dinamic și plin de energie. Publicul va fi purtat prin zone muzicale de alternative rock și hardcore și va putea fredona piese cunoscute. Duminică, 13 septembrie, de la ora 19, pe scenă vor urca The Mono Jacks, care vin să pună emoțiile pe note. Astfel, cei prezenți vor putea asculta povești despre iubire și șanse ratate, dar și despre perseverență și dăruire.

Pe lângă concerte, publicul se va putea delecta cu preparate delicioase în zona de street food, chef Foa va oferi sfaturi culinare și va pregăti o uriașă prăjitură Pavlova. Copiii vor avea parte de o mulțime de activități distractive, iubitorii de strand-up comedy vor râde împreună cu Natanticu și Alex Zob, iar magazinele din Iulius Mall au pregătit reduceri exclusive. De asemenea, clienții vor fi răsplătiți cu peste 3.000 de premii instant. Pentru mai multe detalii urmărește-ne pe pagina de Facebook a Iulius Town  și pe pagina dedicată evenimentului Picnic in my Town.

La toate evenimentele, pentru siguranța publicului, se păstrează distanțarea fizică, sunt asigurate substanțe dezinfectante, iar purtarea măștii de protecție este obligatorie.

 

Sursa:www.timpolis.ro

Back to top button
Close
Close