glasul-hd.ro Web analytics

Publicitate

Trei sfaturi bune pentru pariorul începător

Pariurile sportive nu reprezintă un domeniu la care oricine poate pune prima dată pe cota 2 și să continue să câștige în permanență. E nevoie de experiență pentru a avea posibilitatea să faci profit. Dar asta nu înseamnă că începutul trebuie să fie plin de pierderi. Mai ales dacă respecți aceste trei sfaturi excelente pentru pariorul începător.

Găsește cea mai potrivită casă de pariuri pentru tine și stabilește-ți un buget

 Primul past pentru un parior începător este să-și găsească o platformă pe care să parieze. Și pentru că te afli la început de drum, s-ar putea să-ți fie dificil să identifici criteriile pe care trebuie să le iei în seamă atunci când analizezi casele de pariuri online licențiate. Poți să-ți deschizi cont la orice casă de pariuri de pe net, ba chiar poți să ai cont la toate, însă începutul ar trebui să fie la un operator care rezonează cu stilul tău de a paria.

 Dacă îți propui să pui bilete cu multe evenimente, atunci ai nevoie de o casă de pariuri care oferă un bonus în funcție de numărul de meciuri de pe bilet. Sau chiar una cu “pariu șansă”, care îți permite să încasezi un anumit câștig chiar și atunci când pierzi pe un eveniment. Dacă îți propui să fii foarte activ, poți să cauți un operator care premiază loialitatea sau care abundă în promoții și bonusuri.

 Odată ce ți-ai găsit “casa” perfectă, e important să știi câți bani îți propui să joci la pariuri pe o anumită perioadă de timp. Asta înseamnă să stabilești un bankroll strict pentru această activitate și să te tii de el. În cazul în care pierzi banii, e la fel de vital să nu bagi alții, mai ales dacă sunt destinați pentru lucruri fundamentale (mâncare, chirie, medicamente etc.). Casele de pariuri de top oferă un bonus de bun venit excelent, deci poți să-ți mărești bankrollul și de acolo.

Nu paria aiurea, concentrează-ți eforturile pe câteva strategii

 Atunci când te afli la început în domeniul pariurilor sportive, poate deveni destul de ușor să te entuziasmeze orice pronostic și să crezi că poți face profit din absolut orice sport. Adevărul este că nimeni nu se naște expert în nimic și ai nevoie de experiență pentru a a ajunge mai bun.

 Indiferent că te îndrepți spre cota 2, meciul zilei sau biletul zilei, cel mai mult contează să te ții de strategia pe care ți-o alegi. Poate că nu va fi câștigătoare de la bun început, dar întotdeauna trebuie să existe răbdare pentru orice strategie pe termen mediu și lung.

 În clipa în care pariezi aleatoriu pe evenimente pe care nici măcar nu le cunoști, oferi caselor de pariuri o șansă suplimentară să-ți ia banii. Acest lucru poate fi tentant mai ales la pariuri live, deci trebuie să stabilești de la bun început dacă piețele live sunt unele pe care îți dorești să mizezi. Dacă răspunsul este da, ar fi indicat să ai un buget separat pentru acest tip de pariuri.

Informează-te în permanență. Și corect!

 Poate că pariurile sportive sunt catalogate drept un joc de noroc, dar detaliile pot face diferență între un pronostic câștigător și unul necâștigător. Informații care pot fi accesate de toată lumea. Să-ți faci “temele” la pariuri sportive reprezintă un pas vital spre succes. Să mizezi pe un meci de fotbal nu înseamnă doar să selectezi un pont, ci să știi în prealabil echipele, absențele, motivația fiecărui jucător implicat, starea terenului și a vremii ori cât de repede scoate arbitrul cartonașele din buzunar.

 Cu cât te interesezi de mai multe detalii, cu atât îți cresc șansele să alegi un pronostic care să se dovedească “verde”.

 (Decizie ONJN Nr. 2432 / 26.11.2020. Interzis utilizatorilor sub 18 ani.)

Back to top button