glasul-hd.ro Web analytics


Actualitate

Tragedie la Simeria

Un lăcătuș mecanic a fost rănit grav, în timp ce manevra un vagon

Accident de muncă grav, la Simeria, în incinta companiei Reva, firmă specializată în repararea materialului rulant. Un lăcătuș mecanic a fost rănit la cap, în timp ce manevra un vagon, pentru a-l introduce pe linia de reparații. Bărbatul a fost transportat la spital, în stare gravă.

Victima are 54 de ani și este angajată doar de patru luni la firma Reva Simeria, conform datelor furnizate de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial de Muncă Hunedoara. Ieri, în timp ce încerca să manevreze un vagon a fost lovit în cap de cârligul acestuia, care s-ar fi desprins din punctul în care a fost sudat. „Bărbatul are 54 de ani și lucrează de patru luni pentru această societate. Din primele date, se pare că angajatul a fost lovit de ancora unui vagon, în timp ce încerca să îl pună pe linia de reparații. În acest moment, accidentul de muncă este cercetat de angajator”, a declarat purtătorul de cuvânt al ITM Hunedoara, Sorin Istrate.

Până în mometul în care medicii au ajuns la fața locului, victima, care suferise o fractură craniană gravă, intrase în comă. „Bărbatul a suferit un traumatism cranian grav, cu fractură craniană. Este comatos. A fost preluat de echipajul SAJ cu medic. Pacientul a fost stabilizat la fața locului și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Deva”, a declarat medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Hunedoara.

Back to top button
Close
Close