glasul-hd.ro Web analytics

Eveniment

Tentativă de omor la o fabrică de cablaje din Orăștie

O femeie, în vârstă de 49 de ani, angajată a unei fabrici de cablaje din Orăștie, și-a înjunghiat, ieri după-masă, șeful, la locul de muncă. Bărbatul a fost înjughiat în zona abdomenului. Acesta se află în stare gravă la spital.

Totul s-a întâmplat, potrivit anchetatorilor, în urma unei altercații la locul de muncă. Se pare că femeia nu a mai suportat mustrarea șefului, motiv pentru care a luat un cuțit și l-a înjunghiat pe bărbat. Polițiștii au fost alertați de colegii celor doi. „În această după-masă, la ora 15:21, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată cu privire la faptul că o angajată a unei societăți economice, în vârstă de 49 de ani, în timp ce își desfășura activitatea la locul de muncă, pe fondul unor neînțelegeri cu privire la neîndeplinirea de către aceasta a unor sarcini de serviciu, l-a înjunghiat cu un cuțit pe șeful de secție a aceleiași societăți economice, un bărbat în vârstă de 38 de ani. Victima a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, Carla Strujan.

Femeia, dusă la audieri

Din câte se pare, starea bărbatului este destul de gravă, rana produsă de cuțit fiind destul de adâncă. „Victima este internată în spital, iar încadrarea faptei se va face în momentul în care medicul legist va pune un diagnostic. Din datele pe care le deținem, este vorba de o plagă înjunghiată în zona hemitoracelui anterior stâng”, a mai spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, Carla Strujan. Medicii care au preluat însă pacientul spun că rana a fost făcută în zona stomacului.

Atacatoarea a fost dusă la audieri. Polițiștii au întocmit în acest caz un dosar de cercetare penală pentru tentativă de omor.