glasul-hd.ro Web analytics


Publicitate

Sunt încă la modă vestele fără mâneci pentru bărbați?

Vestele fără mâneci pentru bărbați sunt din nou la modă. Unul dintre trendurile care păreau că au rămas undeva în trecut, revine în forță și cucerește garderobele multor bărbați. Hai să o redecoperim!

Vesta masculină, o piesă atemporală

Vesta masculină fără mâneci este o astfel de piesă care învinge bariera timpului și întrunește toate nevoile de confort pentru a reveni în garderoba bărbaților pentru sezonul rece. https://www.bolf.ro/rum_m_Imbracaminte-barbati_Pulovere-barbati-12622.html este partenerul care îți aduce mai aprope piese unice cu personalitate.

Un item care până nu demult ne amintea de moda începutului de secol sau de ținutele bunicului, vestă fără mâneci, este astăzi mai căutat ca niciodată.  De multe ori considerat un element în plus și greu de asortat, vesta poate completa acum ținute masculine stilate, dând un aer boem celui care o poartă.

Perioada lockdown-ului prin care a trecut întreaga planetă a schimbat inclusiv abordarea și în ceea ce privește moda. Ceea ce odată părea de neconceput să fie purtat, a devenit acum la modă, iar confortul a înlocuit orice alt stil și bate de departe multe curente care încearcă să se impună în domeniul vestimentar.

Vesta fără mâneci pentru bărbați, deși poate n-ai mai avut ocazia să porți acest element, este o piesă vestimentară versatilă, dincolo de confortul pe care îl oferă. Vesta fără mâneci poate fi purtată atât cu un costum elegant la birou, cât și la ținute casual, cu pantaloni și cămașă sau helancă. În plus, vesta este ideală pentru zilele mai reci când simți nevoia să pui pe tine mai multe straturi de haine, pentru a-ți fi cald.

Vestă fără mâneci pentru bărbați, deși poate te duce cu gândul la un look mult prea retro pentru aceste vremuri, merită o șansă.

Alege unul sau mai mule modele pe care să le poți purta în diverse combinații, cu alte piese vestimentare moderne, și vei obține look-uri interesante, masculine și stilate.

Cum asortezi vesta

Pentru o ținută casual, poartă vesta împreună cu un tricou, însă pentru a obține un look sexy asortează vesta cu o cămașă, și ține cont de culorile pe care le alegi. Poartă o vestă într-o culoare puternică cu o cămașă cu imprimeu sau invers, atunci când vrei să obții un look clasic. Rulează mânecile cămășii pentru un aspect mai casual.

Vesta față mâneci arată foarte bine atunci când este purtată cu o pereche de jeanși albaștri sau pantaloni,cu cămașă băgată în pantaloni sau din contră, lăsată pe afară. Poartă la o astfel de ținută o pereche de pantofi clasici sau mocasini, ori ghete. Poți alege chiar și pantofi sport, dacă intenția este să ai o apariție mai relaxată.

Atunci când este purtată peste o jachetă subțire, vesta fără mâneci lasă impresia că porți un pulover – fără să fie nevoie să suporți căldura sau mai multe straturi de mâneci, de la cămașă, pulover și geacă. Dacă îți plac ținutele în mai multe straturi, vesta poate face totul mai confortabil, în zilele reci de iarnă, completând în același timp o ținută elegantă.

Vestă fără mâneci pentru bărbați este mai sexy decât ți-ai putea imagina. Acest item îți oferă un aer sofisticat în multe circumstanțe și lasă impresia unui tip profund, tradiționalist, dar și în pas cu moda.

Back to top button
Close
Close