glasul-hd.ro Web analytics


Publicitate

Ce pariuri sportive online poti face cu Maxbet

Maxbet este unul dintre primii operatori de pariuri online care au obtinut licenta pentru a-si desfasura activitatea in Romania, in anul 2016. Pariorii cu experienta recunosc insa numele din lista caselor de pariuri care au si o prezenta offline bine pusa la punct, Maxbet avand in prezent 117 agentii stradale in Bucuresti, Suceava, Iasi, Bacau, Piatra Neamt, Constanta, Galati, Ploiesti, Buzau, Craiova, Ramnicu Valcea, Pitesti, Brasov, Targu Mures, Timisoara.

In primul rand, un site al jocurilor de cazinou

Desi platforma Maxbet include si sectiune de pariuri sportive pre-meci, live si virtuale, atat structura site-ului, cat si modul in care este conceputa oferta promotionala, dau de inteles faptul ca principalul punct de interes o reprezinta sectiunea de cazinou. Gasesti aici bonus la inregistrare de 1800 RON, turnee, sloturi cu jackpot, rotiri gratuite aproape in fiecare zi a saptamanii si club VIP, toate menite sa atraga utilizatorul.

Oferta de bun venit in sectiunea de pariuri sportive

Situata cumva in plan secund, oferta promotionala pentru pariuri sportive este insa si ea destul de bine pusa la punct. Pentru cei care doresc sa isi deschida un cont pentru a juca pe Maxbet, la pariuri sportive, exista optiunea de a accesa un bonus de Bun venit de pana la 700 RON, un altul de 50 RON, fara depunere, la verificarea datelor personale, care poate fi folosit la sporturi virtuale, si doua pariuri gratuite a cate 50 RON, pentru primul pariu de 50 RON facut dupa depunerea initiala, valabile tot pentru e-sports.

 Fotbalul din oferta Maxbet

Din lista de competitii incluse de Maxbet in oferta de fotbal nu lipsesc evenimente importante precum partidele din Premier League, LaLiga, Seria A a Italiei, Bundesliga, dar si cele din Jordan League, Seria B si C a Italiei, Botola Pro, LaLiga 2, si multe alte intalniri, chiar si din cadrul diviziilor de tineret. Ca diversitate, Maxbet acopera deci cam tot ce se joaca in fotbal in acest moment si pune la dispozitie suficiente oportunitati pentru toti pariorii.

La capitolul piete de pariuri este insa un operator care se limiteaza la optiunile principale: 1×2, sansa dubla, ambele echipe inscriu, castiga la egal, 3way, total goluri, peste/sub, total cornere, scor corect, 1×2 cu handicap etc. Lipsesc insa pariurile speciale si combinate, apreciate de pariorii cu experienta si cei care doresc sa aiba la dispozitie mai multe variante de actiune.

 Pariuri la baschet

Cei care doresc sa parieze pe meciuri din baschet, pot miza pe Maxbet pe o varietate de competitii, atat internationale, cat si de nivel national, din tari precum Italia, Spania, Polonia, Portugalia, Turcia, Ungaria, SUA, Romania, Argentina, Austria etc.  Optiunile de pariuri includ mize pe handicap asiatic, peste/sub, 1×2 la sfertul trei, marja victoriei, par/impar etc., dar si piete rapide (primul la 10 puncte, primul la 15 puncte etc.).

Competitii si piete de pariuri la handbal

Liga Asobal, Bundesliga, HLA, Liga Nacional, SHL, EHF European Cup sunt doar o parte dintre competitiile la care utilizatorii Maxbet au acces, daca doresc sa parieze pe handbal. Pietele de pariuri sunt similare celor disponibile pentru baschet, cu o medie de 20 – 30 pe partida, si includ variantele clasice: 1×2, peste/sub, handicap asiatic, castig la egal, sansa dubla, dar si pariuri rapide (prima echipa la 10 goluri).

 Hochei pe gheata

Desi oferta de hochei este in prezent ceva mai limitata, pune la dispozitie suficiente optiuni pentru a completa un bilet de pariuri. Sunt disponibile partide din EHL si NLB, iar pietele de pariuri includ mize pe scor corect, sansa dubla, 1×2, handicap asiatic, total goluri, peste/sub, perioada cu cele mai multe goluri si alte cateva optiuni interesante.

Sporturile virtuale pe Maxbet

Pe lista sporturilor virtuale pe care poti miza daca alegi sa iti faci cont pe Maxbet se numara FIFA2, Counter Strike- Global Offensive (International, America de nord), League of Legends, DOTA 2, Starcraft 2, King of Glory, NBA2k, Overwatch, Speedway, dar si curse de cai si caini. Din unele puncte de vedere se poate considera ca oferta e-sports este mai generoasa decat cea standard.

Mai poti plasa pe acest site, pariuri pe partide din tenis de masa, tenis de camp, fotbal american, volei, snooker, darts, rugby union, rugby league, ciclism, crichet, fotbal de sala, fotbal galez si golf. Maxbet include o sectiune de cote marite in care operatorul pune la dispozitie periodic cotele cele mai bune pentru anumite partide selectate de agentie.

Back to top button
Close
Close