glasul-hd.ro Web analytics

Comunitate

Sportul devean „intră în acțiune”

Aproximativ 400 de copii și tineri de la cluburile sportive și unitățile de învățământ din municipiul Deva și localitățile învecinate vor participa, timp de șase zile, la demonstrații sportive, desfășurate sub genericul „Sportul devean în acțiune”. Acțiunile vor avea loc în perioada 14-24 mai, în Piața Victoriei, din Deva (pe platoul din fața Centrului Cultural „Drăgan Muntean”).

Evenimentul va populariza 17 ramuri sportive și are ca scop promovarea în rândul populației, în general, și a elevilor și tinerilor, în special, a sportului și mișcării în aer liber și a unui stil de viață sănătos, în armonie cu natura. Acțiunile încep luni, de la ora 18:30, în Piața Victoriei, cu lupte libere și volei  – CNS Cetate Deva. „Sportul devean în acțiune” se încheie joi, 24 mai 2018, cu Crosul Cetății Deva, ediția a II-a, la care și-au anunțat participarea peste 150 de elevi din Deva, Șoimuș, Vețel, Hărău și Certeju de Sus. Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Deva și Serviciul Public Administrare Cetate, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara.

Programul complet al evenimentului:

Luni, 14 mai 2018, ora 18.30, Piața Victoriei: lupte libere și volei  – CNS Cetate Deva.

Miercuri, 16 mai 2018, ora 14.30: Handbal și Minihandbal – Colegiul Național „Decebal” Deva și Școala Generală Șoimuș; oferta sportivă a Liceului Teoretic „Teglas Gabor” Deva și a Liceului de Arte „Sigismund Toduță” Deva; ora 18.30, Piața Victoriei: Gimnastică, Judo și Handbal – CNS Cetate Deva.

Joi, 17 mai 2018, ora 14.30, Piața Victoriei: Judo – ACS Judo Club Deva; Karate – Champions Club Karate Deva și Clubul de Karate Ryu Do Deva; Tenis de câmp – Clubul de Tenis Deva; Baschet – Școala Gimnazială „Andrei Șaguna” Deva; Fitness – Barzz Fitness; oferta sportivă a Palatului Copiilor Deva.

Luni, 21 mai 2018, ora 14.30, Piața Victoriei: Airsoft – Asociația Decebal Airsoft Club Deva; Orientare turistică – CS Silver Fox Deva; Șah – Clubul de Șah Deva; Kickboxing, MMA – Clubul Sportiv Burebista; Box – Clubul de Box Deva; oferta sportivă a Liceului Tehnologic „Grigore Moisil” Deva și Colegiului Tehnic Energetic „Dragomir Hurmuzescu” Deva.

Miercuri, 23 mai 2018, ora 18.00, Piața Victoriei: Fotbal – CNS Cetate Deva, Asociația Județeană de Fotbal și Autobergamo Juniori; oferta sportivă a Colegiului Tehnic „Transilvania” și Colegiului Național Pedagogic „Regina Maria” Deva.

Joi, 24 mai 2018, ora 14.30, Stadionul „Cetate”: Crosul Cetății Deva, ediția a II-a, la care participă peste 150 de elevi din Deva, Șoimuș, Vețel, Hărău și Certeju de Sus.