glasul-hd.ro Web analyticsActualitateUltima oră

SEWS Deva a anunțat începerea unui proces de restructurare a 640 angajați

SC SEWS-Romania SRL, cu sediul în Deva, Calea Zarandului, nr. 166, județul Hunedoara, parte a grupului Sumitomo Electric Wiring System Europe LTD, a anuntat, prin intermediul unui comunicat de presă, începerea unui proces de concediere colectivă ce va avea ca rezultat închiderea punctelor de lucru din Hațeg și Orăștie, precum și restructurarea activitatilor suport.
Motivul principal al acestei decizii este creșterea costurilor de producție directe și indirecte, rezultând în scăderea competitivității, precum și criza actuală din industria auto în contextul pandemiei Covid-19.
Procesul de restructurare se desfășoară în perioada noiembrie 2021-ianuarie 2022, iar cei aproximativ 640 de angajați care vor fi concediați vor beneficia de plăți compensatorii conform prevederilor contractului colectiv de muncă la nivel de societate.
Compania asigură angajații că va lua toate măsurile posibile pentru reducerea numarului personalului afectat și gasirea de alternative pentru minimizarea efectelor procesului de restructurare.

Back to top button