glasul-hd.ro Web analyticsSport

Au mai rămas doar câteva ore până la marele meci Corvinul Hunedoara – FCSB din 16-imile Cupei României. 6000 spectatori vor încinge atmosfera pe Michael Klein

  • CS Hunedoara – FCSB se joacă miercuri, 22 septembrie, de la ora 21:00, și va fi televizat pe DigiSport, Look Sport și TelekomSport.

6.000 de bilete s-au vândut pentru marele meci, vanzarea fiind stopată de creșterea numărului de cazuri de COVID-19(9000 bilete au fost puse inițial la vânzare), acesta fiind și numărul final de spectatori care vor fi prezenți pe stadion miercuri seara.

Duelul cu FCSB din Cupă aduce și o premieră pentru Hunedoara. Acesta este primul meci din istoria orașului care se joacă în nocturnă!

Autoritățile locale din Hunedoara au plătit 300.000 de lei pentru a închiria o instalație mobilă de nocturnă, pentru meciul de Cupă cu FCSB.

Patru schele cu înălţimea de 22 de metri fiecare, 90 de lămpi, cu o putere de 2.000 W fiecare vor lumina stadionul Michael Klein.

CS Hunedoara – FCSB, echipe probabile:

CS Hunedoara: Lefter – Vlad, Gomes, Fl. Iacob, Trășcan – Bradu, Giura, Simion, Hergheligiu – Arnăutu, L. Buș
Antrenor: Florin Maxim

FCSB: Straton – Haruț, I. Cristea, Miron, S. Șerban – Șut, Ov. Popescu, O. Popescu – I. Stoica, Budescu, V. Gheorghe
Antrenor: Edward Iordănescu

Persoanele care au nevoie de un test rapid negativ certificat pentru a intra pe stadion la meciul de diseară dintre CS Hunedoara şi FCSB sunt rugate să îşi facă timp pentru efectuarea testării la punctul special amenajat lângă „Tribuna mare”. În această dimineață a mai fost supimentat punctul de testare cu încă un flux. Punctul de testare funcţionează până diseară la ora 19:00. Costul unui test este de 30 de lei.
În conformitate cu normele FRF (avizate de organismele sanitare abilitate), la meciul din Cupa României pot asista persoanele vaccinate împotriva COVID-19, persoanele care au trecut prin boală în ultimele 180 de zile şi persoanele care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test PCR efectuat cu cel mult 72 de ore înainte, sau test antigen (rapid) efectuat cu 24 de ore înainte de ora meciului.
Punctul de testare amenajat de Primăria municipiului Hunedoara prin intermediul Direcţiei de Asistenţă Socială este deservit de personal calificat din cadrul DAS şi din cadrul Spitalului Municipal „Dr. Alexandru Simionescu”. După testare, se emit şi certificatele care trebuie prezentate diseară, la intrarea în stadion.
Accesul la meci se va putea face deseară începând cu ora 18:00. Vor fi 6 puncte de acces, fiecare cu câte trei filtre: primul filtru va fi cel sanitar, al doilea – cel de securitate, iar al treilea – pentru verificarea biletelor.
Spectatorii sunt rugaţi să se prezinte din timp la stadion pentru a putea trece prin toate cele trei filtre înainte de începerea meciului.

 

 

 

Back to top button