glasul-hd.ro Web analytics

ActualitateÎnvățământ

Scenariile de desfășurare a activității școlare în unitățile de învățământ din județul Hunedoara au fost adoptate astăzi prin Hotărârea nr. 35 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

Potrivit hotărârii, în 10 unități școlare hunedorene, unele clase își vor desfășura cursurile conform Scenariului ROȘU (cursuri exclusiv online).

Totodată, având în vedere apariția a 3 cazuri confirmate de infectare cu virusul SARS COV 2, în clase diferite ale Liceului Teoretic „Traian Lalescu” din Hunedoara, cursurile se vor desfășura online, în întreaga școală.

De asemenea, în 10 unități școlare din județul Hunedoara se desfășoară cursurile conform Scenariului ROȘU pentru unele tipuri de învățământ sau unele clase.

Astfel, în sistem online își vor desfășura activitatea clasele din învățământul preșcolar și primar al Școlii gimnaziale „ Avram Iancu” din Baia de Criș, clasele Școlii Primare din Boholt și cele din Mintia ale Școlii Gimnaziale din Vețel.

În Scenariul ROȘU se mai află:
– O clasă a Școlii Primare Mihăești din comuna Dobra,
– Școala primară și grădinița din Nălaț ale Liceului Teoretic „I.C. Brătianu” Hațeg.
– Învățământul liceal – zi și învățământul profesional și dual de la Liceul Tehnologic „Constantin Bursan” din Hunedoara,
– Clasa I-III ale Școlii Gimnazială din Hărău.
– Clasa „A doua șansă”-nivel primar și secundar inferior de la Liceul Teoretic” Mircea Eliade” din Lupeni.
– 6 clase ale Școlii Gimnaziale „I.D.Sîrbu” din Petrila.

Celelalte unități școlare din județul Hunedoara își desfășoară activitatea de învățământ conform Scenariului VERDE (prezență în clasă) sau GALBEN ( online și prezență la cursuri).

Back to top button