glasul-hd.ro Web analytics

Actualitate

Sala polivalentă din Deva, inclusă pe lista de sinteză a Companiei Naționale de Investiții

Obiectivul de investiții „Construire sală de sport polivalentă în Municipiul Deva” a fost inclus pe lista sinteză a Companiei Naționale de Investiții. Practic, investiția a fost aprobată, iar Primăria municipiului Deva mai trebuie doar să rezolve problema terenului pe care va fi construită. 

Primăria Municipiului Deva trebuie să înceapă să facă demersurile necesare în vederea demarării obiectivului, conform unei adrese scrise, transmise de Compania Națională de Investiții, luni, 27 martie 2017. Finanțarea sălii de sport polivalente se va realiza în corelare cu alocațiile bugetare, respective creditele bugetare sau de angajament disponibile prin bugetul MDRAPFE, pentru Programul Național de Construcții de Interes Public sau Social, subprogramul „Săli de sport”, derulat de Compania Națională de Investiții. Sala polivalentă va fi construită undeva în zona Sântuhalm-Cristur. „Au fost depuse mai multe proiecte, de către mai multe UAT-uri. Câteva dintre ele au fost aprobate și incluse pe lista de sinteză, pentru investiții. Ne-au trimis hârtia, iar noi acum mai avem de rezolvat problema terenului pe care va fi construită sala. Faza în care suntem este o fază antemergătoare semnării contractului de finanțare”, a declarat viceprimarul municipiului Deva, Răzvan Mareș.

Tags

2 Comments

  1. D-lui Razvan Mares,
    felicitari!poate ar fi mai bine sa o ridicati in Deva, la capacitatea de 10 mii de locuri. N o faceti mai mica caci nu veti putea organiza campionat european.Clujul are doar 7000 locuri si e insuficienta pentru competitii internationale!
    Faceti sub ea inca o sala mare de incalizre. sala noua din Cluj nu are sala mare ci sala mica si acum in aprilie la Campionatul European de gimnastica de la Cluj , trebuie sa aduca un balon improvizat anexat provizoriu, langa sala.
    Deva nu are nevoie de astfel de complicatii. MAi bine ganditi-o inainte de a semna si faceti-o cu cap.Succes Razvan Mares !