glasul-hd.ro Web analytics


Comunitate

S-a deschis ștrandul din cadrul Complexului Turistic Steaua Mureșului

Programul de funcționare este de luni până duminică, între orele 9:00 – 20:00‼️

Tarifele de acces sunt următoarele:

– Bilet intrare pentru copii intre 3 – 14 ani: 20 lei/zi (copii cu vârsta până în 3 ani beneficiază de gratuitate).
– Bilet intrare pentru adulți: 25 lei/zi

Măsurile de prevenire și protecție în cadrul Complexului Turistic Steaua Mureșului în contextul stării de alertă cu privire la Coronavirus-COVID19:

Accesul utilizatorilor în cadrul Complexului Turistic Steaua Mureșului se face prin efectuarea triajului epidemiologic de către personalul autorizat în domeniu.
Nu va fi permis accesul persoanelor care prezintă semne de infecție respiratorie (tuse și strănut frecvente, stare generală alterată) și febră mai mare de 37,3°C.
Nu se va permite accesul la piscină/bazin și se va recomanda izolarea la domiciliu în cazul în care persoana prezintă simptomatologie de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree, febră, stare generală alterată)
La accesul în instituţie sunt montate pentru utilizatori dispencere pentru dezinfectant și covoraș de clor.
Pentru a intra în zona piscinei, se va trece obligatoriu prin efectuarea dușului
Este interzis scuipatul sau suflatul nasului în bazin
Accesul la tobogan, unde este cazul, se va face cu respectarea distanței de cel puțin 2 metri între persoane și evitarea supraaglomerării

Șezlongurile sunt așezate astfel încât să permită între ele o distanță de 2 metri, pentru a asigura respectarea distanței de siguranță, în oricare direcție pentru persoane care nu fac parte din aceeași familie, în conformitate cu reglementările stabilite prin ordin comun de Ministerul Sănătății, Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri și Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor pentru activitățile de operare a plajelor turistice.
La utilizarea șezlongului este obligatorie folosirea prosopului.
Vizitatorii ștrandului au obligativitatea respectării măsurilor de „distanţare socială”, minimum 2 metri
Se curăță toate suprafețele, șezlongurile, vestiarele, băile cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool, la începerea activității, la sfârșitul activității și ori de câte ori este nevoie.

Accesul în incinta Complexului Turistic Steaua Mureșului se face de către utilizatori pe propria răspundere, nerespectarea prevederilor legale în vigoare privind Regulamentul nr. 505/13.06.2020 aprobat prin Ordinul nr. 619/1.077/2020 afișat în incinta Complexului Turistic Steaua Mureșului ne va absolvi de orice vină privind siguranța beneficiarilor

Back to top button
Close
Close