glasul-hd.ro Web analytics

Publicitate

Roadele toamnei la Vața

Grupul de Acțiune Locală “Țara Zarandului” vă invită duminică, 9 octombrie 2022, începând cu ora 10, să vă bucurați de “Roadele toamnei la Vața”, un eveniment organizat în parteneriat cu Primăria Comunei Vața de Jos și Direcția pentru Agricultură Județeană Hunedoara.

Veți fi astfel oaspeți la un adevărat festin de autentic și bun gust, unde vă veți putea delecta cu cele mai gustoase preparate culinare autohtone, cu bucate din cămara celor mai cu moț dintre moți și cu alte roade ale muncii agricultorilor din regiunea noastră.

Ca peisajul  să fie complet și să umple toate simțurile onoraților oaspeți, cei mai de seamă rapsozi ai locului ni se vor alătura cu voie bună, cântec și  joc pe săturate. Iar maestrul Mircea Dinescu va fi prezent și el pentru o sesiune/emisiune specială de “Poezie și delicatețuri”.

Manifestările cultural – gastronomice fac parte din  campania de promovare a produselor agroalimentare românești și de creștere a accesului românilor la alimentele de calitate obținute pe plan local, lansată de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, în același timp marcând în Țara Zarandului – ,,Ziua Națională a Produselor Agroalimentare Românești”.

Sus Ținem Țara

Zarandului!

Back to top button