glasul-hd.ro Web analytics


Actualitate

Promisiune legată de secția de Pediatrie. Bobora: „În ședința din luna iulie, voi propune un proiect prin care să fie alocați bani pentru finalizarea lucrărilor. Acum lucrăm la deviz”

Lucrările la secția de Pediatrie vor continua în lunile august și septembrie 2017. Aceasta este promisiunea pe care o face președintele Consiliului Județean Hunedoara, dacă proiectul de hotărâre pe care îl va propune consilierilor județeni va fi aprobat. Potrivit acestuia, devizul de lucrări pentru parter și etajul I al clădirii este acum în lucru.

La finalul acestei luni are loc următoarea ședință a Consiliului Județean, dar pentru că timpul este mult prea scurt pentru întocmirea devizului de lucrări la secția de Pediatrie, consilierilor județeni le va fi supus la vot, în ședința ordinară din luna iulie, proiectul de hotărâre prin care sunt aprobați banii pentru secția în care sunt tratați cei mai mici dintre hunedoreni. „Nu luna aceasta, ci în iulie, o să aprobăm finalizarea secției de Pediatrie. Acolo, au rămas două niveluri neestetizate. În acest moment se lucrează la devizul de lucrări, acesta fiind motivul pentru care nu am prins acest proiect în ședința ordinară de luna aceasta. În lunile august și septembrie se vor desfăsura lucăririle la Pediatrie”, a declarat președintele Consiliului Județean Hunedoara, Mircea Bobora.

La începutul lunii noiembrie a anului trecut, în urma articolelor publicate de „Glasul Hunedoarei”, Consiliul Județean Hunedoara făcea o ședință în cadrul căreia a alocat banii necesari pentru reabilitarea completă a acoperișului secției de Pediatrie, a mansardei și a etajului II: 550.000 de lei. Acum, a mai rămas de renovat etajul I și parterul, pentru ca micuții să poată fi tratați într-un spațiu decent.

„Glasul Hunedoarei” va urmări acest subiect, pentru a vedea dacă președintele Consiliului Județean Hunedoara, Mircea Bobora, își respectă promisiunea.

Puteți citi și:

http://glasul-hd.ro/copiii-uitati-de-autoritati-promisiunile-de-anul-trecut-au-fost-lasate-urma-lucrarile-de-reparatii-la-vechea-cladire-pediatriei-sunt-stand/

Tags
Vezi și
Close
Back to top button
Close
Close