glasul-hd.ro Web analytics

ActualitateAdministrație

Primăria Devei lansează o bază de date care, deocamdată, e goală

Primăria a anunţat că a lansat pe siteul său „Baza de Date pentru Investitori a Municipiului Deva”. Abia la finalul comunicatului a dat de înţeles că, de fapt, baza de date abia acum se alcătuieşte.

„Serviciul este disponibil online și are scopul de a furniza agenților economici interesați informaţii relevante cu privire la oportunităţile de investiţii din Municipiul Deva. Investitorii vor avea acces la informaţii care vizează terenurile şi imobilele disponibile, dimensiunea pieţei, forţa de muncă disponibilă, potenţialii parteneri, toate detaliile fiind actualizate periodic. Această bază de date este structurată pe mai multe secţiuni și cuprinde atât cererea, cât şi oferta pentru potențialul investițional din municipiu. Scopul acesteia este de a promova Municipiul Deva ca destinaţie de dezvoltare, cu potenţial în crearea valorii adăugate şi cu forţă de muncă competitivă. Baza de Date pentru Investitori a Municipiului Deva este disponibilă pentru completare, în prima fază”, se arată în comunicatul Primăriei.

Azi la ora 13.00 nu era înscrisă nicio ofertă sau cerere în vreuna dintre cele şase “rubrici” ale bazei de date (spaţii comerciale, birouri administrative, hale industriale, spaţii pentru depozitare în aer liber, terenuri pentru investiţii, terenuri pentru agricultură). Se pare că va mai dura ceva până când vreun investitor va avea ce să “studieze” în “baza de date” lansată de Primărie.

“Sunt două faze. Prima, de completare a ofertelor, a doua, de prezentare. Oricine are un imobil sau o de închiriat sau de vânzare poate să completeze on-line oferta sa. E gratuit, trebuie doar să dorească. Eu sper că, în vara aceasta, vom avea destule oferte promovate prin intermediul instrumentului lansat de Primăria Devei”, spune şeful Serviciului pentru Investitori din cadrul Primăriei Deva, Cosmin Joiţoiu.

 

Ofertele se pot completa urmând link-ul

http://www.primariadeva.ro/baza-de-date-pentru-investitori-a-municipiului-deva/formulare-de-centralizare-a-potentialului-investitional-privat

 

După ce vor fi oferte înscrise, ele vor putea fi consultate urmând link-ul

http://www.primariadeva.ro/baza-de-date-pentru-investitori-a-municipiului-deva/baza-de-date

 

 

Tags
Back to top button
Close
Close