glasul-hd.ro Web analytics


Actualitate

Petru Mărginean vrea, din nou, la Primărie. Independent

Fostul primar al Devei, Petru Mărginean, vrea, din nou, la Primărie. În data de 15 iunie, acesta și-a creat o pagină de facebook, pe care și-a pus chiar și o poză, care seamănă cu un afiș de campanie. Sub sloganul „Împreună pentru Deva”, fostul edil își dorește astfel să câștige un nou mandat, în cazul în care, în municipiul reședință de județ vor avea loc alegeri. De data aceasta, independent.

Condamnarea definitivă la închisoare a lui Mircia Muntean, câștigătorul alegerilor locale pentru Primăria Deva, în 2016, deschide lupta electorală în municipiul reședință de județ. Printre cei care se înscriu în viitoarea bătălie pentru primărie, dacă ea va fi în curând, se află și Petru Mărginean, unul dintre pierzătorii alegerilor din vara anului trecut. „Împreună pentru Deva. Determinare – Experiență – Viziune – Apreciere”, acesta este sloganul cu care Petru Mărginean vrea să câștige, din nou, administrația locală. Pagina de facebook, sponsorizată, nu a reușit să strângă prea multe „like-uri”, având, ieri, 407 persoane care o apreciază. Fostul edil al Devei postează aici diferite poze din Deva, iar comentariile făcute de Petru Mărginean pe pagină arată clar intenția de a candida. „V-am respectat, vă respect și am să vă respect pentru că sunteți un domn, un om extraordinar din toate punctele de vedere și vă susțin în tot ceea ce veți face și mai ales pentru ce ați făcut. Din partea mea, Dumneavoastră ați fost și veți rămâne domnul Primar pentru mine. Dumnezeu să vă ajute”, îi scrie deveanul Adrian Danci lui Petru Mărginean. Acesta îi răspune: „Îți multumesc mult, Adi, pentru cuvintele frumoase”. Maria Bădilă, o altă deveancă, spune, pe aceeași pagină, că nu îl mai vrea primar pe Petru Mărginean. „Petrică, esti bărbat bine! Să nu te superi pe mine, dar, ai fost primar, acum alegem altul care n-a mai fost, pe acest post!”. „Maria, fiecare are libertatea să decidă pentru el. Vă mulțumesc mult pentru aprecieri și vă doresc să faceți în viață cele mai bune alegeri! Numai bine!”, este răspunsul lui Petru Mărginean.

Petru Mărginean a pierdut alegerile în vara lui 2016, obținând cu susținerea PNL aproape 6.400 de voturi, în timp ce Mircia Muntean a câștigat peste 9.000 de voturi. Deși a obținut un post de consilier local la acea vreme, Mărginean a renunțat la mandat și a revenit la postul de director al Salvital.

Tags
Back to top button
Close
Close