glasul-hd.ro Web analytics

Publicitate

Pariuri sportive online: mereu ceva diferit, cote atractive și câștiguri non-stop

Pasiunea ta pentru sport are acum o nouă șansă, oricând vrei, oriunde te-ai afla! Este vorba despre pariuri online, disponibile pe telefonul mobil, pe tabletă, laptop sau desktop. Iată cum să beneficiezi de sport betting în condiții flexibile, cu extra avantaje și noi oportunități de câștig.

Joacă pariuri online și distrează-te cu peste 20 de sporturi

Cu pariuri sportive online găsești mereu ceva diferit, pentru că oferta de sporturi este generoasă, iar pe site-urile de betting sunt listate sporturi noi, competiții internaționale de pe toate continentele, meciuri atractive, pentru distracție non-stop. Joacă pariuri online pe fotbal, tenis, baschet, handbal, volei, volei pe plajă, rugby, badminton, hochei, tenis de masă, Formula 1, sporturi de iarnă, motociclism, automobilism, MMA, fotbal australian, kabaddi, hochei pe iarbă, baschet 3×3, squash, cricket, bowls, snooker, darts, futsal, fotbal american, baseball ș.a. Distrează-te cu pariuri pe sporturi electronice, pe care le găsești și sub denumirea e-sports. Poți să pariezi pe e-sport fotbal, e-sport baschet, e-sport hochei sau să-ți încerci norocul la pariuri virtuale, pe curse de cai, ogari, speedway, jocuri cu numere.

Pariază live pentru mai mult fun și un plus de adrenalină

Bucură-te de emoția jocului și de satisfacția câștigului cu pariuri live, pe meciurile și întrecerile sportive care se desfășoară în direct. Urmărește fiecare fază, fiecare pasă și mizează inspirat, chiar în timpul desfășurării competițiilor respective.  De exemplu la fotbal, sportul rege, poți să pariezi live pe scor final, următorul gol, prima repriză-total goluri, ambele echipe să înscrie, total goluri gazde/oaspeți, șansă dublă, număr exact de goluri, total offside-uri, pauză/final, total cornere, total cartonașe, lovituri de departajare – scor corect, par/impar, marcator oricând, prelungiri – scor corect și multe altele.

Bucură-te de promoții speciale la pariuri pe sporturile preferate

Te așteaptă mereu ceva diferit pe site-urile de betting, de exemplu agenția de pariuri Winner îți oferă promoții speciale pentru extra șanse de câștig. Ai bonus de bun venit, free bets și o colecție de 10 pariuri noi și fresh, denumite Winner Lucky Bet. Combină-le cu celelalte produse Winner din agențiile de betting Winner și de pe site-ul sau aplicația mobilă Winner. Este vorba despre Winner la 2 Goluri, Extra Winner sau Winner Avantaj. Te bucuri de Șansă Winner, ca să câștigi și când ai un rezultat greșit, ca să nu te mai scoată un meci din seria biletelor norocoase. Primești 10% din câştigul net împărţit la cota meciului pierdut și pariezi în continuare, cu extra șanse la câștiguri atractive. Joci Winner Plus și beneficiezi de cote mărite, pentru pariuri șansă dublă și final. Cu Pay Out, la Winner poți să joci în agenție și să încasezi câștigul în contul tău online Winner. Norocul te așteaptă la un click distanță, așa cum vrei, în stilul tău și în ritmul care-ți place.

Joacă responsabil pariuri sportive online și alege doar site-urile sau aplicațiile mobile ale operatorilor de betting licențiați la ONJN (Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc). Selectează mize moderate și setează limite de timp pentru hobby-ul tău, pariurile sportive.

 

Back to top button