glasul-hd.ro Web analytics

Publicitate

(P) Re-incarcare.ro – Un serviciu rapid de reîncărcare Telekom online!

Uneori, deținerea unui abonament la una dintre companiile de telefonie mobilă din România nu este cea mai avantajoasă soluție. Multe persoane aleg să rămână la avantajele cartelelor Prepay, evitând astfel apariția costurilor lunare, care pot scăpa uneori de sub control.

Totodată, avantajele oferite în ultimul timp, pentru prețuri modice, surclasează de departe ofertele abonamentelor. Minute gratuite, sute de minute și SMS-uri naționale, zeci de Gb de date mobile sau chiar minute internaționale pot fi ale tale cu doar câțiva Euro!

Însă, când depinzi de creditul sau opțiunea care trebuie încărcată lună de lună, te poți trezi ușor în situații în care uiți să reîncarci, rămânând fără posibilitatea de a efectua apeluri fix când ți-e lumea mai dragă! Pentru evitarea acestor momente neplăcute și pentru reîncărcarea facilă de oriunde, a apărut platforma Re-incarcare.ro, care oferă servicii de reactualizare a creditului în toate cele trei rețele importante de telefonie mobilă din România.

Astfel, simplu și rapid, poți efectua o reîncărcare Telekom online, fără a fi nevoie să îți faci diverse conturi sau să te deplasezi de la domiciliu. Tot ce ai nevoie este un dispozitiv conectat la internet și vei putea reîncărca orice fel de cartelă PrePay, de oriunde din lume!

Cum trebuie să procedezi?

Intră pe Re-incarcare.ro, unde poți efectua atât o reincarcare Telekom online directă, cât și varianta Telekom credit PIN. Avantajul acesteia din urmă este că oferă posibilitatea de a reîncărca cu valori de până la 200 de Euro, față de cea anterioară, care permite încărcarea directă cu până la 125 de Euro.

Odată ce ai intrat pe site, în partea dreaptă vei remarca un formular. Alege operatorul (în acest caz, Telekom), precum și tipul de reîncărcare (directă sau credit PIN). Alege apoi opțiunea sau sumă, introdu numărul de telefon, precum și o adresă validă de e-mail, apoi bifează căsuța cu termeni și condiții.

După ce apeși butonul de Re-incarcare, va trebui să mai completezi doar datele necesare tranzacției. Tot procesul durează în jur de două minute, iar după confirmarea tranzacției, creditul tău va fi reactualizat în câteva momente!

Grăbește-te, însă! Profită rapid de cele mai noi oferte, deoarece până în data de 18 Octombrie 2020, ai bonus Net Nelimitat la cartelele Telekom, dacă activezi una dintre opțiunile Prepay Mobil Nelimitat, Mobil Nelimitat Mini sau R12 cu roaming. Tot ce trebuie să faci este să efectuezi o reîncărcare Telekom online, urmând să alegi una dintre opțiunile de mai sus și să activezi bonusul, folosind una dintre variante:

  • SMS gratuit (cu orice text sau fără text) la numărul 888;
  • apelează gratuit 1234, selectând ramura 4 si apoi 2;
  • apelează gratuit *100#, ramura 4;
  • direct din MyAccount.

Așadar, dacă deții o cartela Telekom și dorești să îți reactualizezi creditul, apelează cu încredere la serviciile platformei www.re-incarcare.ro. Astfel, îți este garantată nu doar eficiența și rapiditatea operațiunii, ci și siguranța tuturor datelor introduse pentru orice reîncărcare Telekom online!

Bucură-te de cele mai noi oferte și reactualizează rapid orice tip de credit PrePay, pentru orice operator din țară! Intră pe Re-incarcare.ro și descoperă avantajele de care vei beneficia la orice reîncărcare Telekom online!

Back to top button