glasul-hd.ro Web analytics

ComunitatePublicitate

Opticline aduce bucuria vederii mai bune şi la Petroşani (Galerie foto)

Binecunoscuta clinică „Opticline dr. Angelescu” a deschis prima unitate medico-chirurgicală în cel mai mare oraş din Valea Jiului

Ieri s-a deschis la Petroşani ce-a de-a doua clinică de oftalmologice şi chirurgie otfalmologică „Opticline” din judeţ. Pacienţii din Valea Jiului, dar şi cei din judeţul Gorj (deloc puţini la număr) nu vor mai fi nevoiţi să parcurgă zeci de kilometri până la Deva.
După doi ani şi jumătate de la apariţia sa în Deva, clinica „Opticline – dr. Angelescu” are de acum o „soră geamănă” la Petroşani. Aceasta este situată pe strada Avram Iancu, la parterul blocului nr. 12. Aici se vor oferi pacienţilor toate serviciile medicale care le sunt puse la dispoziţie în unitatea de la Deva, de la simple consultaţii oftalmologice (care se pot efectua gratuit, în baza unui bilet de trimitere de la medicul de familie), până la cele mai complexe intervenţii chirurgicale. „Dotările tehnice pe care le avem la Deva, le avem şi la Petroşani. Ne bucurăm să spunem că avem şi aici, la Petroşani, un personal extrem de bine calificat pentru a deservi pacienţii la standarde europene. Clinica deschisă astăzi (ieri – n.red.) funcţionează după acelaşi regim aplicat la Deva. Am decis să deschidem o a doua clinică oftalmologică şi chirurgicală în Petroşani pentru că aproape o treime dintre pacienţii pe care i-am avut la Deva au venit din Valea Jiului. Acestora li se adaugă destul de mulţi pacienţi din judeţul Gorj, în special din Târgu Jiu, care veneau până la Deva pentru cosultaţii şi intervenţii chirurgicale oftalmologice în regim ambulatoriu, efectuate la Opticline. Am dorit să venim mai aproape de pacienţii din această zonă. Am fost foarte bine primiţi în Petroşani şi suntem siguri că serviciile noastre medicale vor însemna un plus pentru calitatea vieţii locuitorilor Văii Jiului şi nu numai”, spune doctorul Daniel Angelescu, fondatorul „Opticline” Deva.

Efectul calităţii: extindere rapidă

„Opticline” a apărut la Deva în aprilie 20

15. Investiţiile serioase în aparatură medicală nou-nouţă şi de ultimă generaţie, dublate de excelenta pregătire a personalului au făcut ca „Opticline” să devină un adevărat punct de atracţie regional pe harta unităţilor de acest fel. La nici un an de existenţă, la Opticline Deva se prezentau pacienţi nu doar din judeţul Hunedoara, ci şi din judeţele învecinate, în special Gorj, Caraş – Severin, Arad şi chiar Timiş. Pe lângă cele două clinici oftalmologice şi de oftalmologie chirurgicală, Opticline deţine acum încă şapte unităţi de optică medicală aflate în Deva, Hunedoara, Orăştie, Simeria, Brad şi Lupeni. În reşedinţa de judeţ există două unităţi de acest fel (în zona Lido şi la Deva Shopping City), iar o a treia va fi deschisă în perioada următoare pe strada Mihai Eminescu.

 

„Opticline” Petroşani vă aşteaptă la parterul blocului nr. 12 de pe strada Avram Iancu, lângă Parcul Carol Schreter. Pentru informaţii suplimentare şi programări puteţi suna la 0774.922.606.