glasul-hd.ro Web analytics


Actualitate

O faptă bună poate lumina ziua unui om, a unei familii, a unei comunități.

An de an, de Crăciun și de Paște, Off-Road Adventure România pleacă cu mașinile pline cu daruri către românii care locuiesc în cătune izolate, pierdute în munți, ascunse printre dealuri, bătute de vânturile Deltei. Anul acesta, în perioada 13-15 Decembrie 2019, am ales să mergem spre satele izolate din Comuna Ponor, județul Alba, unde ne așteaptă 300 de persoane, din care aproximativ 60 copii, elevi (clasele 1-12 = 30) și preșcolari, care trăiesc la limita sărăciei, în sate unde populația scade de la an la an.

Ediția Aniversară Numărul 40

Convoiul de Crăciun se va îndrepta spre județul Alba, cu planul de a a duce daruri de sărbători locuitorilor de toate vârstele din cele 6 sate și cătune din Ponor. Acolo , departe de asfalt, fără semnal de telefon sau curent electric, izolați complet uneori, sunt 260 de adulți și 60 de copii cărora dorim să le facem sărbătorile mai frumoase.

Fiecare acțiune pe care o ducem la bun sfârșit are două componente distincte: ajutorul imediat și ajutorul sustenabil.

Pentru ajutorul imediat, fiecare persoană / familie primește alimente de bază precum făină, ulei, mălai, sare, zahăr, conserve și alimente neperisabile dar și produse necesare unei gospodării: săpun, șampon, gel de duș, periuțe și pasta de dinți, detergenți și multe altele. Pentru copii ne pregătim cu pachete separate, pline cu hăinuțe, jucării și dulciuri.

În ceea ce privește ajutorul sustenabil, convoiul nostru a utilat mai multe școli cu computere noi, televizoare, proiectoare, generatoare, a oferit becuri cu led sau economice pentru gospodării, tablete cu soft-uri educaționale și rechizite pentru copiii din sat dar și panouri solare pentru unele gospodării complet izolate.

Familia Off Road Adventure România continuă cu bucurie și încredere acest proiect. În mare măsură, mulți dintre participanți, membrii ai clubului,sunt încă de la început în acest proiect social, cu zeci de acțiuni și zeci de mii de kilometri parcurși pentru a ajunge în locurile unde uneori nici știrile nu o mai fac. Pentru o țară mai bună.

Cu ajutorul partenerilor și sponsorilor ce s-au implicat în ultimele 39 de ediții, am reușit să atingem inimile a peste 12.000 de oameni locuitori ale unora dintre cele mai pitorești dar și cele mai sărace localități din țara noastră.

Indiferent de vreme, de dificultăți tehnice sau de obstacole, convoiul 4×4 și-a dus în fiecare an la bun sfârșit datoria, inspirând și alte cluburi de off road și nu numai să pornească tradiții similare. Fiți alături de noi și împreună să creștem impactul pe care faptele bune îl au. Susțineți Umanitara de Crăciun Off Road Adventure România 2019.

Dorința noastră este să oferim oamenilor câte ceva din cele necesare pentru Crăciun, astfel încât să se poată bucura de sărbători mai frumoase în familie și să simtă că nu sunt singuri și că există oameni cărora le pasă. Încercăm, de la an la an, să ajutam din ce în ce mai mulți oameni însă pentru asta contăm pe ajutorul și susținerea Dumneavoastră.

Amabilitatea și suportul dumneavoastră, vor fi răsplătite atât prin recunoștința noastră dar mai ales a celor ale căror sărbători le vom lumina împreună.

Back to top button
Close
Close