glasul-hd.ro Web analytics

ActualitateUltima oră

Natalia Intotero (PSD), după ce a aflat că nu va ajunge europarlamentar: „Viaţa merge înainte”

Natalia Intotero, ocupanta locului 11 pe lista PSD pentru europarlamentare, are şanse nule să mai devină europarlamentar.

Intotero a fost nevoită şi să renunţe la portofoliul de ministru al românilor de pretutindeni, la presiunile lui Liviu Dragnea, exprimate şi public (liderul PSD spunând că miniştrii care candidează la europarlamentare ar trebui să demisioneze).

Natalia Intotero rămâne deputat PSD de Hunedoara. „Eu vreau să le mulţumesc tuturor românilor care au participat la vot, atât din ţară cât şi din afara graniţelor. O prezenţă atât de mare cum a fost înregistrată în acest an la alegerile europarlamentare demonstrează încă o dată că românilor le pasă de ţara noastră. Şi îmi doresc din tot sufletul ca cei care vor reprezenta România în PE să fie cu adevărat patrioţi şi începând de mâine cu toţii să-şi dea mâna pentru România şi, România, aşa cum est ea, a şatea putere între cele 28 viitoare 27 de ţări (după Brexit – n.red.) să simţim cu adevărat că suntem trataţi  în mod egal. Depinde foarte mult de atitudinea celor care vor fi prezenţi în Parlamentul European. (…) Viaţa merge înainte şi vreau să le mulţumesc tuturor celor care ne-au votat, şi celor care nu ne-au votat pentru că au ieşit la vot. În special vreau să mulţumesc tuturor colegilor din PSD – Organizaţia Judeţeană Hunedoara (pe) care i-am simţit nu ca o echipă, ca o familie”.

 

Tags