glasul-hd.ro Web analytics

ActualitateUltima oră

Laurenţiu Nistor (PSD): „Nu credeam c-o s-ajungem la un asemenea scor”

La câteva minute după anunţarea rezultatelor exit-poll-ului valabile pentru ora 19.30, preşedintele PSD Hunedoara, deputatul Laurenţiu Nistor, a declarat:

„Sigur, este un scor care nu ne avantajează, dar întotdeauna când vrei să faci mult şi bine pentru o ţară, probabil, lumea te judecă altfel. Votul pe care ni l-a dat electoratul îl respectăm, în acelaşi timp şi noi ne respectăm votul pe care ni l-a dat electoratul în 2016, pentru a guverna. Aceste alegeri nu pot schimba guvernarea sub nicio formă, pentru că nu sunt alegeri pentru schimbarea guvernării, ci s-a dat un vot pentru referendum şi pentru europarlamentare.

Ca preşedinte al judeţului (al Organizaţiei Judeţene PSD – n.red.), eu nu sunt mulţumit cu un asemenea scor şi nu credeam c-o s-ajungem la un asemenea scor. Doresc să văd şi judeţul nostru pe ce loc se clasifică şi sunt convins că ne vom clasifica pe unul dintre locurile bune, bunişoare, sau, poate, eu zic în primii 20 din ţară. Aşa cum am fost obişnuiţi totdeauna Ardealul şi Banatul să fim printre primii cred că şi de data asta suntem printre primii.

Este votul electoratului, îl respectăm, poate vedem şi greşelile care le-am făcut noi, poate vedem în el şi ce trebuia să nu facem sau ce trebuia să facem mai mult. Cred că mai mult decât s-a făcut, să se respecte programul de guvernare, aproape la zi, nu putem să ne reproşăm nimic”.