glasul-hd.ro Web analytics

ActualitatePamflet

Mişule, noi te dorim, că ca tine nu găsim!

Chiar dacă este deja o expresie uzată, vorba cu bârna din ochiul propriu şi paiul din cel al vecinului se aplică la fix când e vorba de bălăcăreala politică. Nu demult, membrii marcanţi ai partidului aproape unic au pornit un atac la baionetă împotriva liberalilor, cuiul lui Pepelea fiind unul dintre membrii marcanţi ai  partidului liberal, fost director la Casa de Asigurări de Sănătate a Judeţului Hunedoara.

Medicul atacat era poate lăsat de izbelişte în tufa de trandafiri dacă nu se făceau pe ici, pe acolo, şi câteva aluzii direct la conducerea judeţeană a partidului. Când am văzut aşa o vânătoare de corupţi, nu am putut să ne stăpânim şi am pus şi noi mâna pe mătură. Am gândit că partidul de guvernământ va fi bucuros de un ajutor la curăţenie. Am aflat despre primul om din organizaţia judeţeană a PSD că ar fi membru în Consiliul de Administraţie al CJAS Hunedoara, lucru interzis de lege, pentru că personajul respectiv cunoscut şi sub denumirea nobiliară de Mişu de Cinciş este incompatibil cu asemenea funcţie. Când ne-am apropiat cu mătura de personaj, am aflat că acesta este, dar nu este. Adică, încercând să ieşim din ceaţă, că acesta şi-a prezentat demisia, dar se fac demersuri pentru a fi înlocuit încă din data de 20 iunie 2003 şi nici până în prezent nu s-a găsit un înlocuitor pentru acesta. Şi credem că nici nu se va găsi prea curând, pentru că cel care trebuie să-l desemneze este însuşi marele voievod de Cinciş. Acu’, la drept vorbind, nu credem noi că domnia S.A. stă în cele câteva milioane luate ca indemnizaţie de la Casa de Sănătate, dar banii care se rulează aici sunt destul de importanţi pentru diverse firme mai puţin legate de medicină şi mai mult de politică.

Şi chiar dacă noi nu am fi bine informaţi, de ce să dea reprezentantul cel mai de seamă al partidului de guvernământ semnalul pentru respectarea unei legi anticorupţie dată de propria formaţiune politică? …doar legea nu e pentru cei care o fac, ci pentru cei care sunt suficient de proşti ca să o respecte!Untitled1PAMFLET 3 2003 a doua jumatate ailalta jumate de pamflet