glasul-hd.ro Web analytics

ComunitatePublicitate

La clinica oftalmologică OpticLine-Dr. Angelescu din Deva, luna decembrie vine de fiecare dată cu noi surprize.

Anual, în preajma sărbătorilor de iarnă, clinica OpticLine-Dr.Angelescu organizează tombole cu premii generoase, cum ar fi vouchere cu discount-uri consistente la ochelari de vedere ori de soare, ori intervenţii chirurgicale complet gratuite. În acest an, cadoul de Sărbători este dedicat tuturor pacienţilor care au nevoie de tratamente chirurgicale şi constă într-un discount de 300 lei la orice tip de intervenţie efectuată într-una dintre clinicile OpticLine – Deva sau Petroşani – pe toată durata lunii decembrie 2018.

Clinica din Deva face parte din rețeaua regională de clinici oftalmologice și cabinete de optică medicală, cunoscută sub numele de OPTICLINE. Este prima clinică deschisă în judetul Hunedoara, sub îndrumarea medicului chirurg oftalmolog, doctor specialist Daniel Angelescu, în urmă cu mai bine de doi ani. În decursul timpului, serviciile oftalmologice OpticLine – Dr. Angelescu s-au răspândit în tot judeţul, ajungând la nu mai puţin de zece puncte de lucru deschise, dintre care două clinici şi opt cabinete de optică medicală, în Deva, Simeria, Orăştie, Lupeni, Hunedoara, Brad şi Petroşani.

Pricepere cumpletată de aparatură ultra-performantă

Pe lângă intervenții și tratamente chirurgicale, clinica OpticLine oferă consultații computerizate complete și investigații oftalmologice amănunțite (ca de exemplu: pahimetrie corneeană, ecografie, retinofotografie, câmp vizual computerizat ş.a.m.d.) realizate cu aparatură ultra-performantă, de către un personal profesionist și dedicat, într-o atmosferă primitoare.

De luni până vineri, clinica își are porțile deschise pentru toți cei care apelează la serviciile OpticLine, între orele 08.00-18:30 și sâmbăta, de la 09.00 la 13.00. Consultațiile se efectuează de către medicii specialişti Daniel şi Laura Angelescu, zilnic, pe bază de programare, făcută fie la sediul clinicii de pe b-dul.Decebal, Bl.M, la parter (în zona Pieţei), fie telefonic, la numărul: 0354.409.826.

Ochelari foarte buni pentru orice buzunar

O veste bună și pentru purtătorii de ochelari: clinica OpticLine acoperă o paletă vastă în materie de rame pentru ochelari de vedere, începând de la rame cu nume consacrate până la rame pentru buget mai redus, dar, totuși, de bună calitate. La dispoziția clienților se află personalul calificat, mereu prezent pentru a oferi asistență și consultanță în alegerea ramei și a lentilelor potrivite oricăror cerințe. Problemele oftalmologice se pot rezolva de acum mai ușor, mai repede și mai aproape pentru locuitorii Devei şi din împrejurimi, la clinica OpticLine, deschisă în urma multelor solicitări din partea pacienților din zonă.

„Vederea înseamnă viaţă”

Intervențiile chirurgicale sunt realizate săptămânal, la cel mai înal nivel de pregătire şi profesionalism, de către Dr. Daniel Angelescu, asistat de personalul său pregătit, cu ajutorul aparaturii și al tehnologiei moderne, de ultimă generație.

OPTICLINE este mai mult decât o rețea de optici si clinici oftalmologice despre care am auzit și vom mai auzi pe viitor numai lucruri bune. OPTICLINE este un concept, un rod al dedicării, pasiunii și al punerii tuturor resurselor în slujba oamenilor. Răspunsul tuturor „de ce”-urilor, care se nasc involuntar în mintea unora, este chiar motto-ul OpticLine- Dr.Angelescu: pentru că “vederea este viață”.