glasul-hd.ro Web analytics

Publicitate

„Jumatatea” care întregește clinica Opticline Deva

Absolventă a Facultății de Medicină din cadrul Universității “Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, cu un rezidențiat complet în oftalmologie, dr.Laura Angelescu și-a început cariera cu un bagaj solid de cunosținte, viziune, ambiție și vise mărețe, împletite cu determinarea de a le duce la îndeplinire. Prin numeroasele specializări făcute în țară, dar și peste hotare, s-a perfecționat și încă este într-un proces de perfecționare continuu, atât pe partea de diagnostic și consult pentru adulți, cât și pe partea de oftalmopediatrie.
Laura Angelescu și-a început activitatea medicală imediat după terminarea facultății, la clinica OpticLine din Alba Iulia, alături de fratele dr.Teodor Holhoș, fiind coechipieră soțului dr. Daniel Angelescu, împreună cu care, în 2016, au deschis clinica OpticLine din Deva. De atunci și până acum, munca, pasiunea și perseverența nu au întârziat să aducă roade, ajungând în momentul de față la un lanț de 8 cabinete de optică medicală deschise și două clinici oftalmologice de diagnostic și chirurgie.
A lua parte la bucuria unei vederi recăpătate sau mult îmbunătățite, este, pentru dr. Laura Angelescu, un privilegiu și o chemare, mai presus decât o meserie. Mai mult, aplecarea către cei mai micuți dintre pacienți denotă o altă latură nobilă și delicată a personalității celei care, înainte de a fi medic, este om, femeie, soție și mamă.
Având sprijinul colectivului profesionist care întregește familia OpticLine, dr.Laura si Daniel Angelescu au atins performanța de a pune Deva pe harta de referință a clinicilor românești de top, în ceea ce privește chirurgia oftalmologică. În afara clinicii, viața familiei Angelescu este întregită de către cei doi copii ai lor, Ana și Ștefan.

Pentru a ajunge la excelență, doctorul Laura Angelescu recunoaște că este nevoie de multă muncă, pasiune, dedicare, dar și de menținerea unui echilibru între viața profesională și cea de familie… echilibru care nu este ușor realizabil pentru un medic, dar care merită tot sacrificiul.

Back to top button
Close
Close