glasul-hd.ro Web analytics

Sport

Judoka de la Cetate merg la finalele naţionale

Sala de atletism a Liceului cu Profil Sportiv Cetate din Deva a găzduit simultan două competiţii de judo: etapa zonală a Campionatului Naţional Şcolar de Judo U-18 ani şi etapa euroregională a juniorilor de la categoriile de vârstă U-14 – U-16 ani. La capătul întrecerilor care au avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, şase sportivi de la LSP Cetate au obţinut calificarea în finalele Naţionalor şcolare, iar alţi 19 la finala Naţionalelor.
Competiţia a fost organizată în parteneriat de Liceul cu Profil Sportiv Cetate şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Hunedoara.
Judoka deveni sunt pregătiţi la club de antrenorii Daniel Gârbovan şi Constantin Vasiliu.
Iată şi tinerii care ne vor reprezenta la etapa finală a Campionatului Naţional Şcolar de Judo U-18, care va fi organizată tot la Deva, în data de 7 aprilie. Aceştia sunt Ana Maria Cismaş la categoria 52 kg, Larisa Cadar la 63 kg, Ionuţi David la +90 kg, toţi aceştia ocupând primul loc în concursul de la Deva, Sergiu Vancea la categoria 60 kg, Robert Molnar la 55 kg, care au terminat pe locul al doilea, şi Andreea Hojdea la categoria + 70 kg, ocupanta locului trei.
Etapa euroregională a competiţiei destinate juniorilor U-14 şi U-16 a adunat la start peste 120 de judoka reprezentând 21 de cluburi din această zonă de vest a ţării. S-au calificat mai departe, la etapa finală care va avea loc la sfârşitul acestei luni, în perioada 29 – 31 martie, 19 judoka de la LPS Cetate Deva.
La U-16 merg mai departe Lorena Ban la categoria – 52 kg, Larisa Cadar la – 63 kg, Andreea Hojdea la + 70 kg, care au terminat pe primul loc, Alina Teodorescu la – 52 kg, locul al doilea, Raluca Cadar la – 63 kg şi Bogdan Denşorean la + 81 kg.
În etapa finală de la U-14 s-au calificat Maria Păcurar la categoria – 48 kg, Melisa Negoiţă la – 57 kg, care au terminat euroregionalele pe locul al doilea, Claudiu Negoiţă la – 60 kg, Mihnea Ciungu la – 55 kg, Andreas Shulleri la + 73 kg, Flavia Ciuntu la – 57 kg şi David Albu la – 42 kg, ocupanţii locului al treilea.

Back to top button
Close
Close