glasul-hd.ro Web analyticsPublicitate

Istoria temelor în sloturi și cele mai populare dintre acestea

Sloturile, recunoscute popular și ca păcănele, sunt printre cele mai accesate jocuri din cazinourile online și clasice. Sunt foarte populare datorită modului simplu de a fi practicate, dar și prin faptul că sunt diverse, cu sunete dinamice, imagini atragătoare. Totodată, aceste jocuri oferă și jackpoturi consistente.

Primul slot a apărut în 1887. Vorbim de o mașină mecanică, bazată pe cărțile de joc și combinațiile de la poker. Acestea au evoluat și în 1976 au apărut primele sloturi video, afișarea era electronică, dar declanșarea mecanismului se făcea mecanic cu ajutorul unei manete.

După 1990, sloturile au cucerit internetul. Au apărut cazinourile online și au fost eliminate barierel tehnice în realizarea jocurilor de tip slot.

Dezvoltatorii de jocuri slot online nu încetează niciodată să inoveze în acest domeniu. Noi tendințe, noi teme, noi gameplay-uri și toate acestea într-o temă atrăgătoare din punct de vedere vizual. Astfel, producătorii au fost nevoiți să inventeze tot felul de teme atraăgătoare pentru a încuraja oamenii să joace, să-și încerce norocul.

Primele teme folosite sunt recunoscute ca fiind cele clasice. Există diferite definiții ale termenului – sloturi clasice. Jocurile tradiționale cu sloturi sunt denumite jocuri clasice care se bazau pe comportamentul mecanic.

Termenul definește, de asemenea, jocurile moderne construite cu teme apropiate de cea a mașinilor clasice tradiționale. În general, jocurile cu sloturi care au trei role cu bare și simboluri convenționale precum cloptul și cireșele sunt sloturi clasice. Sunt și jocuri păcănele ca la aparate 777.

Mașinile video mai noi, mai moderne, cu teme clasice de sloturi oferă mai multe premii cu aceleași simboluri, astfel încât să nu ezitați să le încercați.

La începutul secolului al XX-lea, au apărut primele mașini de fructe. Pe vremuri, aceste sloturi ofereau ca premii pastile de gumă de mestecat. Acum ele sunt foarte populare și pe online. Printre cele mai renumite jocuri cu fructe sunt: All Ways Fruits; Alien; 4 Reels kings.

După temele clasice și cu fructe, au apărut jocurile de tip slot cu bijuterii și pietre prețioase. Este una dintre cele mai populare teme de sloturi pe care le puteți găsi în cazinourile clasice și online. Nu este un secret faptul că dezvoltatorilor le plac în mod deosebit astfel de imagini, deoarece ele arată opulența, bogăția, sunt atrăgătoare și strălucitoare. Nu prea ai cum să dai greș cu așa ceva când vine vorba de jocuri de tip slots.

Printre temele cele mai populare le găsim și pe cele cu animale. Leul nu lipsește și asta pentru că-n subconștientul nostru îl asociem cu regele junglei, un învingător. Dacă sunteți o persoană iubitoare de animale și jocuri de noroc, atunci probabil că sunteți familiarizați cu sloturile online tematice în jurul animalelor. Le puteți găsi pe o mulțime de site-uri de cazinouri online și aproape fiecare furnizor de software are câteva în portofoliu.

Zburând în jurul globului către văi secrete, alăturându-vă exploratorilor minunați și descoperind comori ascunse, cele mai bune sloturi de aventură online vă vor ajuta să vă culegeți averea. Jocurile online cu o temă distractivă a sloturilor axate pe destinații de călătorie fascinante, povești mitice, legende și evenimente adevărate sunt sloturi de aventură.

Conform unor studii, există peste 100 de producători de jocuri de tip slots care au reușit realizarea a peste 2000 de jocuri unice bazate pe diferite teme și combinații.

 

Back to top button