glasul-hd.ro Web analytics

ActualitateSănătate

În această dimineaţă s-a inoculat vaccinul cu numărul 10.000 la centrul drive-thru Deva.

Flavius Dumitru, în vârstă de 30 de ani, din Banpotoc, a marcat această performanţă cu un rapel cu vaccin Pfizer. Bărbatul este pompier la o firmă privată din judeţ. S-a vaccinat, atât el cât şi familia, cu gândul că doar în acest fel ne putem întoarce la normalitate.

Centrul drive-thru a fost deschis sâmbătă, 24 aprilie 2021 în parcarea Shopping City Deva.

Nu este necesară programarea în platforma națională, iar vaccinul administrat în cadrul centrului de vaccinare drive-thru este furnizat de compania Pfizer-BioNTech.

În zona de triaj este nevoie să se prezinte un document de identitate, preferabil să se prezinte cu chestionarul de triaj completat, care se poate descărca de pe site-ul DSP Hunedoara: www.asphd.ro.

Dacă nu se prezintă cu el descărcat, acesta poate fi completat sub supravegherea personalului din centru, se evaluează criteriile medicale care indică vaccinarea și se direcționează către zona de vaccinare.

La nivelul centrului drive-thru sunt prevăzute patru fluxuri de vaccinare cu patru echipe, urmând ca după vaccinare să fie ocupat un loc în parcare în zona de post-vaccinare.

Back to top button