glasul-hd.ro Web analytics


Eveniment

I-aţi văzut?

La data de 30.07.2020, în jurul orei 17:00, poliţiştii  Secției de Poliție Rurală Ilia  au fost sesizaţi de către personalul medical cu privire la faptul că pacientul BOLDIJAR IOAN, de 43 de ani, din municipiul Hunedoara, a plecat voluntar de la Spitalul de Psihiatrie Zam, unde era internat, și nu s-a mai întors.

În momentul plecării, bărbatul era îmbrăcat cu bluză și pantaloni de pijama de culoare albă, cu dungi, iar în picioare purta șlapi.

Semnalmente: înălțime 1,58 m, constituție astenică, ochi căprui, păr saten, faţă ovală, ten închis, fără a avea semne particulare vizibile.

Poliţiştii au demarat o serie de verificări, inclusiv în stația C.F.R. Zam şi pe raza localităţii de domiciliu, fiind posibil ca persoana respectivă să fi urcat într-un tren.

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hunedoreni au efectuat activităţi specifice în scopul depistării bărbatului şi au solicitat măsura urmăririi naţionale şi  consemnul la frontieră.

Poliţiştii continuă activităţile de căutare şi le solicită tuturor celor care deţin informaţii utile anchetei, să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112.

 

La data de 30.07.2020, în jurul orei 12:00, poliţiştii au fost sesizați de către reprezentanţii unei case de tip familial din Uricani despre faptul că minorul OZARCHIEVICI ȘTEFAN RĂZVAN, de 17 ani,  a plecat voluntar din unitate în data de 29.07.2020, în jurul orei 20:00 (sărind gardul), și nu a mai revenit.

Minorul are următoarele semnalmente: înălțime 1,50 m., greutate aproximativ 50 kg., păr șaten deschis, tuns scurt, ochi albaștrii, față ovală, având prezentând ca semn particular un tatuaj model cruce și inscripția ”Piti și Ale”. În momentul plecării, acesta era îmbrăcat cu un tricou de culoare albă, pantaloni scurți negri, iar în picioare purta încălţăminte sport de culoare neagră.

Minorul a mai fost plecat voluntar în repetate rânduri din centrul de plasament din Uricani și din cel din Lupeni, unde a fost instituționalizat (fiind depistat de poliţişti, după ultimele plecări, pe raza orașului Petrila – unde a avut domiciliul anterior).

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii au efectuat activităţi specifice în scopul depistării minorului, faţă de care au solicitat măsura urmăririi naţionale.   Poliţiştii continuă activităţile de căutare şi le solicită tuturor celor care deţin informaţii utile anchetei, să apeleze se adreseze celei mai apropiate unităţi de Poliţie, sau să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112.

Back to top button
Close
Close