glasul-hd.ro Web analytics

Sport

Hunedoara vrea să confirme la Reşiţa jocul bun din etapa trecută

Mâine, de la ora 17, CS Hunedoara joacă la Reşiţa un meci extrem de dificil în compania gazdelor de la CSM Şcolar. Dificil, deoarece cărăşenii se află într-o situaţie care era greu de imaginat înainte de începutul campionatului, fără victorie în primele trei etape. Aceasta în condiţiile în care trupa din Valea Domanului era văzută de mulţi ca principala favorită la promovare în acest an, după două sezoane consecutive în care a terminat pe locul doi.

De partea cealaltă, hunedorenii vin cu sentimente amestecate după jocul şi rezultatul din runda precedentă. Jocului bun reuşit în compania Metalurgistului Cugir, una din echipele „grele” ale seriei, nu i-a corespuns decât un egal pe tabela de scor. Echipa de pe Cerna a scăpat printre degete victoria, datorită unui gol primit în ultimul minut. În consecinţă, în loc să fie pe locul 4 în clasament, Tecsi şi compania se află pe locul 8, cu 4 puncte şi golaveraj 5 – 5. Îmbucurătoare a fost însă prestaţie jucătorilor, lucru subliniat de antrenorul Mircea Alic după meci, el spunând că „dacă o să avem aceeaşi atitudine nu ne poate bate nimeni în campionat”.
Adversarii lor de mâine sunt pe un incredibil loc 13 – retrogradabil! – cu doar două puncte (două egaluri şi o înfrângere) şi golaveraj 3 – 4. În etapa trecută Reşiţa a remizat la Lugoj cu CS Municipal, un 0 – 0 mincinos însă, după cum afirmă martorii oculari. Oaspeţii au dominat copios întâlnirea şi au ratat ocazii imense, cel mai bun om de pe teren fiind de departe portarul gazdelor, care şi-a salvat în mai multe rânduri echipa de la înfrângere. Antrenorul Octavian Benga a trimis pe teren următorii jucători pentru CSM Şcolar: Zimmermann – Szijj, Bactâr, Vlădia, Vadasis – Izmană (min. 80 Curtuiuş), Breşneni – Săulescu, Toma (min. 59 Mierlici), Taciuc (min. 68 Ene) – Staicu.

Clasament seria 4 Liga 3

1. Şoimii Lipova 9 puncte (golaveraj 12 – 2)
2. ACS Dumbrăviţa 7 p (12 – 4)
3. Unirea Alba 7 p (7 – 2)
4. FC Avrig 6 p (4 – 3)
5. Gloria Cermei 6 p (4 – 4)
6. Metalurgistul Cugir 5 p (8 – 5)
7. Crişul Chişineu 5 p (7 – 5)
8. CS Hunedoara 4 p (5 – 5)
9. Naţional Sebiş 4 p (4 – 5)
10. Ghiroda şi Giarmata 3 p (5 – 6)
11. Cetate Deva 3 p (2 – 5)
12. Millenium Giarmata 3 p (2 – 6)
13. Şcolar Reşiţa 2 p (3 – 4)
14. Municipal Lugoj 2 p (1 – 4)
15. Industria Galda 0 p (1 – 5)
16. CS Ocna Mureş 0 p (2 – 14)