glasul-hd.ro Web analytics

Fotografia zilei

(Galerie foto) Spectacol în natură – praguri de travertin pe pârâul Clocota

Cascada Clocota este o cascadă situată în partea sud-estică a stațiunii Geoagiu-Băi, aproape de centrul orașului; accesul se poate face pe două căi – pe poteca ce coboară din drumul ce duce spre orașul Geoagiu sau prin stațiune, pe o străduță îngustă ce se desprinde de drumul dintre Hotelul Diana și centrul civic al stațiunii; se formează pe râul Clocota; deși nu are dimensiuni mari, impresionează prin cădere și amplasament.

Cascada este cunoscută de mult timp, există traseu, dar despre micile cascade spectaculoase care se găsesc în avalul cascadei, multă lume nu știa.

Dar zilele trecute am aflat de la doi fotografi pasionați de frumusețile naturii, Resiga Cristian și Lucian Ignat de aceste mici cascade termale care formează un adevarat spectacol în natură.

Pentru a ajunge la locație trebuie sa ajungi în acest loc : https://maps.app.goo.gl/osDnCzQ3WZuf6JDD8 apoi urmezi traseul prin dreapta crucii de piatră până la râu.

Foto:  Cristian RESIGA

2018 – Curs de specializare în meseria de Fotograf în cadrul Şcolii AAFH.

Pasionat de fotografia sportivă (auto-moto), aviatică şi peisaj.

Activitate expoziţională:

2018 – Deva – Expoziţia absolvenţilor AAFH, seria 2/2018;

2018 – Deva – Participant la Salonul de fotografie hunedoarean „ÎnSEMNE fotografice 6”;

2014 – Premiul I la concursul de fotografie Dacfest;

2016 – Premiul III la concursul de fotografie organizat de F64.

2022 – Autor al albumului “Cetatea Deva

Site: https://500px.com/cristianresiga

Membru Asociaţia Artiştilor Fotografi Hunedoreni  – asociaţie profesională în domeniul artei fotografice care are ca obiective: promovarea artiștilor, organizarea de expoziții și formarea tinerilor.

Back to top button