glasul-hd.ro Web analytics

Publicitate

Cum funcționează jocurile de cazinou live?

Jocurile de cazinou live sunt acum la mare căutare în rândul persoanelor care vor să se distreze în timpul liber. Dinamica deosebită, ritmul rapid de joc, sunt câteva dintre motivele pentru care stârnesc atât de mare interes, dar ar trebui să cunoști principiul de funcționare și cum se desfășoară acțiunea în fiecare joc popular de cazinou.

Când vorbim de jocuri de cazinou live ne referim la o gamă de jocuri și versiuni ale acestora care sunt disponibile acum prin intermediul platformelor online. Mr. Bit este unul dintre cei mai compleți operatori de jocuri de noroc licențiați din România. Mii de sloturi și un live casino adaptat cerințelor actuale, cât și recompense una și una îi așteaptă pe aceia care își vor deschide cont în 2024.

Dacă sloturile nu mai au secrete pentru că principiul de funcționare este relativ la fel și regulile sunt ușoare, jocurile de cazinou live sunt mult mai interesante. Fie că sunt cu bilă sau cărți, fiecare au ceva aparte care le permite să fie deosebite.

Blackjack

Blackjack este un joc cu cărți unde jucătorii nu concurează între ei, ci o fac împotriva cazinoului. Dealerul împarte inițial câte două cărți vizibile fiecărui jucător de la masă. Iar lui își dă o carte cu fața în jos și una cu fața în sus. Câștigă cine are suma cărților din mână 21 sau cât mai aproape, dar nu mai peste această sumă, deoarece atunci runda este automat pierdută.

Cărțile de la 2 la 9 au valoarea care scrie pe ele, iar 10, J, Q, K valorează 10 și As-ul poate fi 1 sau 11. Totodată, avantajul acestui joc îl constituie nu numai regulile foarte simple, ci și posibilitatea de a cere câte cărți sunt necesare pentru a obține rezultatul dorit. După fiecare carte cerută, jucătorii pot alege să renunțe, să mai tragă o carte sau dacă primele două cărți sunt 4-4, 6-6, 10-10, au posibilitatea să le despartă și dintr-o mână să facă două.

Baccarat

Tot un joc cu cărți, baccarat se joacă tot cu cărți și câștigătorul este declarat acela a cărui mână valorează 9 sau cât mai aproape de această sumă. Dacă suma depășește 9 mâna nu se pierde, ci a doua carte va fi luată în considerare. Jucătorul, egalitate sau dealerul este rezultatul care se poate înregistra la finalul unei runde.

Fiecare jucător primește inițial câte două cărți care au o valoare diferită. De la 2 la 9 valoarea este aceeași cu numărul cărții, 10, J, Q, K valorează 0 puncte, iar As este 1. Mâna cea mai slabă este cea care valorează  0. În cazuri excepționale, jucătorii au  posibilitatea de a solicita a treia carte. Există mai multe tipuri de baccarat, fiecare cu particularitățile sale. Punto Banco, Chemin de Fer și Baccarat Banque sunt cele mai populare versiuni.

Poker

Tot un joc de masă cu cărți, pokerul oferă și el mai multe versiuni, Texas Hold Em fiind cel mai răspândit la ora actuală. Jucătorii se vor întrece între ei și la final câștigă acela care va avea mâna cea mai bună. Dealerul împarte câte două cărți vizibile doar pentru fiecare jucător în parte, iar apoi așteaptă deciziile acestora și dacă efectuează sau nu pariuri. Următorul pas este să arunce trei cărți comune vizibile pentru toți jucătorii. Din nou dealerul așteaptă să vadă dacă sunt efectuate pariuri și apoi așază a patra carte comună și tot așa până când cinci cărți comune sunt pe masă. Cine are mâna mai bună va câștiga.

Ierarhia descrescătoare a mâinilor în jocul de poker Texas Hold em:

  • Cartea mare – când nu există cărți de aceeași valoare și niciun alt tip de mână.
  • pereche – două cărți de același rang și alte trei cărți de valoare diferită.
  • Două perechi – două cărți de același rang, cu alte două cărți de același rang și o carte de valoare diferită.
  • Trei bucăți – trei cărți de același rang și două cărți diferite.
  • Chintă – cinci cărți consecutive.
  • Culoare – cinci cărți care au aceeași culoare.
  • Full – trei cărți de același rang și alte două cărți diferite de același rang, dar diferit de cele trei.
  • Careu – patru cărți de același rang și o carte diferită
  • Chintă de culoare – cinci cărți consecutive care au aceeași culoare.
  • Chintă roială – 10, A, J, Q, K de aceeași culoare.

Ruletă

Indiferent de forma de ruletă preferată, regulile sunt cât se poate de interesante și simple în același timp. Jucătorilor le rămâne sarcina de a-și alege culoarea jetoanelor folosite în sesiunea respectivă pentru că fiecare are o anumită valoare. Se pot plasa pariuri pe orice numere sau combinație de numere, par/impar, roșu sau negru, zero (0/3, 12/15, 26, 32/25), Orphelins en Plein (1, 6, 9, 14, 17, 20, 31, 34), Tiers du Cylindre (5/8, 10/11, 13/16, 23/24, 27/30, 33/36, Voisins du Zero (0/2/3, 4/7, 12/15, 18/21, 19/22, 25/26/28/29, 32/25).

După expirarea timpului de pariere pe care jucătorii îl au la dispoziție, intră în rol și reprezentantul cazinoului. Dealerul aruncă bila pe marginea ruletei și numărul pe care bila se oprește.

Mereu o opțiune pentru pasionații jocurilor de noroc, blackjack, ruletă, baccarat și poker sunt interesante și deosebite datorită modului de desfășurare. Acum, că ai văzut cum se joacă cele mai populare jocuri de cazinou live, care este preferatul tău?

Back to top button