glasul-hd.ro Web analytics


Actualitate

Fumigenă sau adevăr? Heiuș: „Domnul Bobora și-a depus demisia și nu se va mai întoarce la Consiliul Județean”

Președintele PNL Hunedoara, Lucian Heiuș, a declarat, ieri, în cadrul unei conferințe de presă, că președintele Consiliului Județean, Mircea Bobora, și-a depus demisia din funcție și nu se va mai întoarce la serviciu la finalul concediului de odihnă. Conform acestuia, demisia ar fi ajuns și pe masa prefectului. Heiuș este însă contrazis. Atât Bobora, cât și prefectul județului, dar și reprezentanții Consiliului Județean susțin că nimic din ceea ce a zis președintele PNL Hunedoara nu este adevărat.

Lucian Heiuș susține că Mircea Bobora a demisionat, și că PSD va încerca să țină ascuns acest lucru cât mai mult timp. „Demisia domnului Bobora este deja depusă, chiar dacă nu a anunțat-o. Și, vă spun în premieră că domnul Bobora nu se va mai întoarce la Consiliul Județean după ce își va încheia acest concediu. Acest lucru dovedește că am avut dreptate când am spus că PSD nu e în stare să conducă Consiliul Județean și județul Hunedoara. Practic, prin plecarea domnului Bobora, aproape în similitudine cu ceea ce se întâmplă și la nivelul Guvernului, am avut  doi premieri, aici doi președinți, și probabil o să vină un domn Dăncilă cu pantaloni, în locul domnului Bobora, și o să se întâmple același lucru ca și la nivel național. Domnul Bobora are depusă demisia, domnul prefect o are în scris, puteți să îl întrebați, și nu se va mai întoarce la Consiliul Județean. Ei țin ascuns, pentru că este o mare problemă pentru ei, că își recunosc practic înfrângerea”, susținea, ieri, președintele PNL Hunedoara

Contrazis „din toate pozițiile”

„Glasul Hunedoarei” l-a contactat ieri pe Mircea Bobora, pentru a comenta declarațiile făcute de Lucian Heiuș. „Nu e adevărat. Interesați-vă la Consiliul Județean. Astea sunt poveștile lui Heiuș. O să vin înapoi din concediu, la Consiliu. În cazul în care eu am o intenție de genul acesta, în primul rând, o să știe intenția echipa PSD, nu Heiuș”, susține Mircea Bobora. Printr-un comunicat de presă, și Prefectura dezminte informația: „În legătură cu afirmațiile domnului deputat Lucian Heiuș, susținute în conferința de presă din data de 14.06.2018, apărute în spațiul public, dorim să precizăm faptul că la Instituția Prefectului – județul Hunedoara nu este înregistrată nici un fel de demisie a domnului Mircea Flaviu Bobora din funcția de Președinte al Consiliului Județean Hunedoara sau din altă funcție”.

Potrivit unui alt comunicat de presă, primit ieri de la reprezentanții CJ Hunedoara, președintele Consiliului Județean Hunedoara, Mircea Bobora, se află în concediu legal de odihnă începând din data de 04 iunie și până la sfârșitul lunii. „Anterior datei de 04 iunie 2018, la sediul Consiliului Județean Hunedoara nu a fost înregistrată nicio cerere de demisie din partea domnului președinte Mircea Bobora. Afirmațiile deputatului PNL de Hunedoara, Lucian Heiuș, sunt, așadar, nefondate. Considerăm că prin cele declarate în cadrul conferinței de presă, domnul deputat nu a făcut decât să lanseze zvonuri menite să dezinformeze opinia publică și să aducă prejudicii de imagine instituției și conducerii Consiliului Județean Hunedoara. Este regretabil că pe baza unor informații «pe surse», politicienii locali se lansează în afirmații care nu au niciun fundament real”, se arată în comunicatul CJ Hunedoara.

Back to top button
Close
Close