glasul-hd.ro Web analytics

Actualitate

Frumuseţile județului, promovate la Târgul de Turism

Cele mai frumoase obiective și destinații turistice ale județului Huneodara vor fi promovate săptămâna viitoare în cadrul ediției de primăvară a Târgului de Turism. Cel mai mare eveniment autohton dedicat industriei turismului se va desfășura în perioada 21 – 24 februarie, la Centrul Expozițional Romexpo din București.

La cea de-a 41-a ediţie a Târgului de Turism al României, se vor promova cele mai convenabile vacanțe pentru 2019, city-break-uri sau early booking pentru excursii în sezonul primăvară-vară. Astfel, publicul va fi întâmpinat cu mii de pachete turistice promoționale care vizează atât turismul cultural, rural sau de business, cât și cel de tratament, destinațiile exotice, croazierele, precum şi turismul de aventură. Evenimentul reprezintă pentru specialiștii care activează în turism locul ideal pentru stabilirea şi desfăşurarea întâlnirilor de afaceri, în scopul reînnoirii si fidelizării relaţiilor existente cu parteneri noi sau tradiţionali. În ceea ce privește frumusețea locurilor și a ținuturilor județului Hunedoara, acestea vor fi readuse în atenția publicului prin intermediul unui spațiu expozițional amenajat de Consiliul Județean Hunedoara pe o suprafață de 54 mp, în standul 19-20 al Pavilionului B1. „Scopul final al participării la această ediție a Târgului este acela de a atrage un număr cât mai mare de turiști care să își petreacă concediile în zona Hunedoarei. Tema centrală în jurul căreia a fost concepută expoziția este <7 Zile în Hunedoara>, în acest sens fiind pregătite o serie de pliante și panouri grafice cu propuneri de trasee turistice care includ activități, vizite la diverse obiective turistice și participări la cele mai importante evenimente găzduite de județul nostru în anul 2019”, a declarat directorul Agenției de Dezvoltare Economică a județului Hunedoara, Camelia Bedea.

Standul județului Hunedoara va putea fi vizitat pe toată durata evenimentului, între orele 10:00 și 18:00, de joi până sâmbătă, respectiv între orele 10:00 și 16:00 în ziua de duminică. Delegați ai principalelor obiective turistice, reprezentanți ai CNIPT-urilor, ai primăriilor și ai Centrului de Creație și Artă din Deva, precum și operatori economici din județ vor întâmpina vizitatorii standului cu numeroase broșuri, pliante, hărți turistice și materiale informative care să pună în lumină alternativele multiple de petrecere a vacanțelor care se găsesc pe teritoriile celor 6 zone etnografice ale județului Hunedoara.