glasul-hd.ro Web analytics

Timp liber

Agenda de weekend

Sfârșitul de săptămână va fi însuflețit de concertul „În culori” susținut de Direcţia 5 şi de piesa de teatru „Cafeaua domnului Ministru”, o comedie plină de umor negru. Cei care încă nu s-au săturat de zăpadă și iubesc sporturile de iarnă sunt așteptați pe pârtiile din Parâng la un festival de sezon. Iubitorii de arte vizuale vor avea ocazia să vadă lucrările impresionante a doi tineri liceeni.

 

Vineri

La ski

Ora 13:00 – Stațiunea Parâng- Petroșani

„Winterfest 2019”- sărbătoare pe pârtie- schi, snowboard și volei pe zăpadă.

 

La vernisaj

Ora 14:00 – Liceul de Arte „Sigismund Toduță” – Deva

„2 B” – Expoziție de Arte Vizuale @ Galeria „din Deal”.

Un vernisaj dinamic atât vizual, cât și conceptual, cu o diversitate de tematici, de la simple studii până la compoziții complexe și o serie impresionantă de experimente tehnice.

 

La concert

Ora 19: 30 -Teatrul de Artă Deva

„În culori”- Direcția 5

Un concert extraordinar la Teatrul de Artă din Deva susținut de trupa românească cu cele mai frumoase balade rock de dragoste. Un spectacol în care puteți retrăi emoția marilor lor hit-uri: „Îți multumesc”, „Dacă ai ști”, „Ești stilul meu”, „Am nevoie de tine”, „Superstar”, „Și ce dacă”, „Ce mai faci” și „Forever Love”.

 

Sâmbătă

 

La schi

Ora 9:00 –  Stațiunea Straja

Cupa „BALOO” – o competiție care li se adresează micilor schiori.

 

La teatru

Ora 19:00 – Teatrul de Artă Deva

„Cafeaua domnului Ministru”

Regia și scenografia: Daniel Bucur

Una dintre puținele comedii macabre ale dramaturgiei românești, cu situații și replici de umor negru, grotesc și absurd.

 

La TV

Ora 20:30- Pro Cinema

„Hoțul de cărți”

Gen film: dramă, război

Ecranizarea unui roman de mare succes, „Hoțul de cărți” spune povestea unei fete care transformă viețile tuturor celor din jurul ei. Prin puterea cuvintelor și a imaginației Liesel „evadează” cu cei dragi ei din vâltoarea evenimentelor celui de-al Doilea Război Mondial.

 

 

Duminică

La târg

Ora  11:00 – Shoping City Deva

„Târg de Valentine’s Day”

Vizitatorii pot găsi bijuterii, produse cosmetice, ceasuri, cărți și obiecte artizanale.

 

Cu motocicleta pe gheaţă

Ora 12:00

„Kermit Racing Deva at Bikes on Ice 2019” – Pensiunea „Panorama”, Ghelari

Pasionații de motociclism sunt invitați la întrunirea Moto Bikes on Ice să profite de surprizele pregătite. Cei care doresc vor avea oportunitatea de a discuta atât cu piloții cat și staff-ul echipei și să se urce pe motocicletele care or să participe la curse în acest an.

 

La cinema

Ora  19:00 – Cinema City Deva

„Oh, Ramona!”

Gen film:Comedie, Romantic, Dragoste

Filmul urmărește transformarea lui Andrei dintr-un adolescent într-un adult care-și trăiește candid și autoironic prima poveste de dragoste, inocentă și neîmpărtășită, în alternanță cu a doua poveste, intensă și nebunească, incapabil să facă o alegere.

Vezi și

Close